Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám takovou otázku, chystám se prodat mýho Peugeotka a vyměnit za novějšího a zajímalo by mě jek je to s tou Eko daní, jak zjistím kolik bude ten dotyčný kupující platit? Je to r.v. 1997 P806. Zájemce se mě ptal jesli už je zaplacená či ne a já nevěděl ani Ň...díky za odpovědi. Peťas

Odesláno

· 3 000 Kč v případě splnění mezních hodnot emisí EURO 2 u vozidel vyrobených do 1. 1. 2000 vyrobených ve státech EU a až do dubna 2001 vyrobených v ČR,

· 5 000 Kč v případě splnění mezních hodnot emisí EURO 1, vozidla vyrobená do 1. 1. 1996,

· 10 000 Kč v případě, kdy vozidlo nevyhoví ani normě EURO 1 (rok výroby cca 1992 a starší)

· žádný poplatek u vozidel, která splňují mezní hodnoty emisí EURO 3 nebo vyšší (cca od roku výroby 2000).

Osobne to vidim na Euro 2 = 3 000kč

[upravil dne 18/2/10 Fr3sh]

[upravil dne 18/2/10 Fr3sh]

Odesláno

Teď nevím přesně, ale mělo by to být v TP někde dole vpravo a označení myslím EHK.

Jsem v práci takže nemám techničak u sebe.

Odesláno

EU 93/116 je ke spotřebě. To nejsou emise. Jakou sérii TP máš? Buď to máš dole, nebo hore. Najdi si úplně vlevo v technických popiscích kolonky: motor, karoserie, vozidlo....... a jsou tam napsané i emise. Je to napsáno svisle. Najdeš tam předpis EHK OSN a směrnice EHS/ES - jedno z nich bude vyplněno a nebo v horším případě nevyplněno. Občas je i dole v dalších záznamech rovnou psáno, že to plní EURO 2 atd.

Fr3sh: Nemáš vyplněno EHS ? Nebo jak si přišel na EURO 2 ?

Guest servisman
Odesláno

sorry ale nebylo o EKO dani už toho napsáno dostatek?? pokud by se dal do hledání tak by našel :cool:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...