Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Do tejto temy hadzte vsetko ohladom Peugeot Planet.

rozne tipy a rady ako kde nastavit atd.

Tak hned mam otazocku :

Cize moze mi niekto povedat alebo popisat alebo este lepsie nafotit alebo spravit screeny z toho kde a ako aktivujem zobrazovanie parkovacich senzorov na velkom displeji v RT3 systeme.

Myslim to aby sa mi zobrazovalo to auticko co je na obrazku. Dakujem pekne.

couvkye.jpg

Odesláno

prema hladam hladam :D ale nemohol som najst ... v nedelu tu bude kamos co ma Peugeot Planet tak chcem aby mmi to nastavil ale on vravel, ze uz to skusal ale nenasiel to nikde tak chcem mat postup a ukazat mu to este lepsie by bolo keby som mal spravene screeny z PP.

Rozmyslam o kupe PP aj ja :) .

Honzaz az teraz vidim tvoj prispevok tak diky moc.

[upravil dne 18/2/10 nsbojovnik]

Odesláno

Dakujem vidim krasny navod presne ako som potreboval.

Hned druha otazka. Ako potvrdim zaloznu bateriu? Back up bateriu. Kupil som novu ale treba ju potvrdit cez Peugeot Planet Software. Vie niekto ako nato?

• O 4 týdny později...
Odesláno

caute,

da sa da nastavit zobrazovanie parkovacich senzorov na obrazovku ako popisuje zakladatel threadu tiez na RT4 /s jukeboxom/? Je to ta ista cesta ako pri RT3? Momentalne mi to len pipa...

Verzia RT4 je teraz V8.11 (dnes update) z CD z Eurovan2...

dik

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ahoj, chcem sa Vas opytat, ci nahodou niekto nevie ako sa da nakodovat novy display na RD4, pretoze som uz hladal asi vsade a neviem to najst, vymenil som maly orandzovy za maly farebny a zobrazuje hodiny a datum a ked zapnem nejaku funkciu, inak nic...

Dakujem

Odesláno

Malý farebný display sa začal montovať myslím v r.2008 , nie som si istý či sa dá navoliť na staršie ročníky.

[upravil dne 27.6.2010 janou]

Odesláno

Ako ta diagnostika tam ma tu moznost, ze konfiguracia multifunkcnej obrazovky, lenze nikde tam neni polozka VIN ako pri radiu a tak neviem co mam vlastne konfigurovat. Mam rocnik 2006, ale menim aj radio za novsie s MP3, tak dufam, ze keby si mal pravdu, ze na starsie radia sa neda, tak s novym to pojde...

Odesláno

Ako ta diagnostika tam ma tu moznost, ze konfiguracia multifunkcnej obrazovky, lenze nikde tam neni polozka VIN ako pri radiu a tak neviem co mam vlastne konfigurovat. Mam rocnik 2006, ale menim aj radio za novsie s MP3, tak dufam, ze keby si mal pravdu, ze na starsie radia sa neda, tak s novym to pojde...

Odesláno

Ahoj, byl jsem v Peugeotu na diagnostice a chtěl jsem po nich, aby mi nastavili vizuální výstup z parkovacích senzorů na barevný displej - ale tvrdili mi, že to prý nejde... Bohužel jsem s sebou neměl vytištěný postup jak to aktivovat, takže jsem to nemohl ověřit.

Je možné, že mi to opravdu nejde zapnout? Verzi softu RT3 mám 6.63...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...