Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jiz sem tu resil spatne starty po ranu, motot chytne jakoby jen na tri valce, cely se klepe a nedrzi otacky, po chvilce pipne kontrolka katalyzatoru a zacne to straslive hulit z vyfuku... nekdy se ani neotoci starter, pohasina display jak se baterka snazi to utahnout, po par pkusech se podari to nakopnout. vymenil jsem jiz baterku, startovaci civku a dela to porad. ted jsem vysledoval, ze pokud naberu benzin, tak je klid a jak klesne palivo na dve carky, tak to zas zacne blbnout... napada vas, cim by to mohlo byt? uz me to stalo 12tis a problem stale trva :myslim

Odesláno

To pohasnutie displeja a problám s točením štartéra mi pripadá ako problém ukostrenia baterky. Skontroloval by som prepoje medti baterkou, karosériou a motorom.

Súvis s hladinou benzínu je možný. Robilo mi to isté na Audine a prestalo to až po výmene palivového šerpadla. Je to iba skúsenosť, neviem to zdvôvodniť.

Guest servisman
Odesláno

a co palivový filtr?pak jedině nějaká ta hadička,když to blbne zkus otevřít víčko nádrže že by při malém množství paliva v nádrži je podtlak nic jiného mne nenapadá

Odesláno

jeste zkusim dnes natankovat a uvidim, jestli to zas udela az bude dochazet benzin... radsi bych zavadu odhlail s vasi pomoci, nez to zas davat do servisu, kde to stoji majlant a problem nevyresej...:roll

Guest servisman
Odesláno

zkus jen otevřít víčko a zavřít zda-li se bude opakovat pak se bude řešit

Guest servisman
Odesláno

nevím ale já silou startéru jednou překonával odjezd z křižovatky :)

Odesláno
Původně zaslal: petr307

jeste dotaz, kdyby nesel benzin jak ma, pri startovani by nedochazelo k zazehnuti smesi, tak samotny starter nema silu tocit motor \"na prazdno\"?

Musí mať ako inak by si naštartoval, veď kým motor nezačne bežať štartér vlastne točí naprázdno bez pomoci motora.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

jeste dotaz, kdyby nesel benzin jak ma, pri startovani by nedochazelo k zazehnuti smesi, tak samotny starter nema silu tocit motor \"na prazdno\"?

Musí mať ako inak by si naštartoval, veď kým motor nezačne bežať štartér vlastne točí naprázdno bez pomoci motora.

to si prave nejsem jisty, mam za to, ze starteru pomaha tocit to, ze dochazi k vybuchum, ktery otacej motorem spolecne se starterem, pokud tam nejde palivo, tak nedochazi k vybuchum a starter tim otaci sam, ale mozna se mylim, je to jen ma teorie :)

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

To pohasnutie displeja a problám s točením štartéra mi pripadá ako problém ukostrenia baterky. Skontroloval by som prepoje medti baterkou, karosériou a motorom.

Súvis s hladinou benzínu je možný. Robilo mi to isté na Audine a prestalo to až po výmene palivového šerpadla. Je to iba skúsenosť, neviem to zdvôvodniť.

muzes mi prosim nastinit, jakym zpusobem zkontrolovat to ukostreni? kde to priblizne najdu? diky

Odesláno

Původně zaslal: AnotherOne

to si prave nejsem jisty, mam za to, ze starteru pomaha tocit to, ze dochazi k vybuchum, ktery otacej motorem spolecne se starterem, pokud tam nejde palivo, tak nedochazi k vybuchum a starter tim otaci sam, ale mozna se mylim, je to jen ma teorie :)

Keď dochádza k výbuchom tak už je predsa motor naštartovaný a je to minimálne počuť, že už sa \"chytá\". Nikdy si nepočul ako niekto krúti dízlakom v mraze aj niekoľko minút?

Ako píše Honza, na štartér sa tá autom normálne jazdiť. Dokonca som počul, že pri vykladaní a nakladaní nových áut sa to bežne aj deje. Je tam v nádrži minimálne množstvo benzínu a ten keď dôjde tak úraduje štartér.

Odesláno

Původně zaslal: pastorek

muzes mi prosim nastinit, jakym zpusobem zkontrolovat to ukostreni? kde to priblizne najdu? diky

Skontroluj kábel od mínus pólu batérie - miesto kde sa pripája ku karosérii, či to nie je ohrdzavené a prípadne voľné a ďalej ako to pokračuje ku motoru. Aj samotné kontakty na batérii.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...