petr307 Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Jiz sem tu resil spatne starty po ranu, motot chytne jakoby jen na tri valce, cely se klepe a nedrzi otacky, po chvilce pipne kontrolka katalyzatoru a zacne to straslive hulit z vyfuku... nekdy se ani neotoci starter, pohasina display jak se baterka snazi to utahnout, po par pkusech se podari to nakopnout. vymenil jsem jiz baterku, startovaci civku a dela to porad. ted jsem vysledoval, ze pokud naberu benzin, tak je klid a jak klesne palivo na dve carky, tak to zas zacne blbnout... napada vas, cim by to mohlo byt? uz me to stalo 12tis a problem stale trva Citovat
petr307 Odesláno 18. únor 2010 Autor Odesláno 18. únor 2010 muze to byt treba naka chyba s cerpadlem benzinu? jaky je rozdil pro cerpadlo, kdyz mam plnou a polopazdnou nadrz? Citovat
Holland Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Je to dost divný ale nemáš přeskočený rozvodák;)neroztahoval jsi auto:myslim Citovat
petr307 Odesláno 18. únor 2010 Autor Odesláno 18. únor 2010 neroztahoval, jak rikam, dela to jen obcas, mam za to, ze to souvisi s hladinou benzinu v nadrzi, ale to nevim stopro... Citovat
pastorek Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 To pohasnutie displeja a problám s točením štartéra mi pripadá ako problém ukostrenia baterky. Skontroloval by som prepoje medti baterkou, karosériou a motorom. Súvis s hladinou benzínu je možný. Robilo mi to isté na Audine a prestalo to až po výmene palivového šerpadla. Je to iba skúsenosť, neviem to zdvôvodniť. Citovat
Guest servisman Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 a co palivový filtr?pak jedině nějaká ta hadička,když to blbne zkus otevřít víčko nádrže že by při malém množství paliva v nádrži je podtlak nic jiného mne nenapadá Citovat
petr307 Odesláno 18. únor 2010 Autor Odesláno 18. únor 2010 jeste zkusim dnes natankovat a uvidim, jestli to zas udela az bude dochazet benzin... radsi bych zavadu odhlail s vasi pomoci, nez to zas davat do servisu, kde to stoji majlant a problem nevyresej... Citovat
Guest servisman Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 zkus jen otevřít víčko a zavřít zda-li se bude opakovat pak se bude řešit Citovat
petr307 Odesláno 18. únor 2010 Autor Odesláno 18. únor 2010 jeste dotaz, kdyby nesel benzin jak ma, pri startovani by nedochazelo k zazehnuti smesi, tak samotny starter nema silu tocit motor \"na prazdno\"? Citovat
petr307 Odesláno 18. únor 2010 Autor Odesláno 18. únor 2010 Původně zaslal: honza406-komisar zkus jen otevřít víčko a zavřít zda-li se bude opakovat pak se bude řešit ok, zkusim dnes az pojedu z prace Citovat
Guest servisman Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 nevím ale já silou startéru jednou překonával odjezd z křižovatky Citovat
AnotherOne Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Původně zaslal: petr307 jeste dotaz, kdyby nesel benzin jak ma, pri startovani by nedochazelo k zazehnuti smesi, tak samotny starter nema silu tocit motor \"na prazdno\"? Musí mať ako inak by si naštartoval, veď kým motor nezačne bežať štartér vlastne točí naprázdno bez pomoci motora. Citovat
petr307 Odesláno 18. únor 2010 Autor Odesláno 18. únor 2010 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: petr307 jeste dotaz, kdyby nesel benzin jak ma, pri startovani by nedochazelo k zazehnuti smesi, tak samotny starter nema silu tocit motor \"na prazdno\"? Musí mať ako inak by si naštartoval, veď kým motor nezačne bežať štartér vlastne točí naprázdno bez pomoci motora. to si prave nejsem jisty, mam za to, ze starteru pomaha tocit to, ze dochazi k vybuchum, ktery otacej motorem spolecne se starterem, pokud tam nejde palivo, tak nedochazi k vybuchum a starter tim otaci sam, ale mozna se mylim, je to jen ma teorie Citovat
petr307 Odesláno 18. únor 2010 Autor Odesláno 18. únor 2010 Původně zaslal: pastorek To pohasnutie displeja a problám s točením štartéra mi pripadá ako problém ukostrenia baterky. Skontroloval by som prepoje medti baterkou, karosériou a motorom. Súvis s hladinou benzínu je možný. Robilo mi to isté na Audine a prestalo to až po výmene palivového šerpadla. Je to iba skúsenosť, neviem to zdvôvodniť. muzes mi prosim nastinit, jakym zpusobem zkontrolovat to ukostreni? kde to priblizne najdu? diky Citovat
AnotherOne Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Původně zaslal: petr307 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: petr307 jeste dotaz, kdyby nesel benzin jak ma, pri startovani by nedochazelo k zazehnuti smesi, tak samotny starter nema silu tocit motor \"na prazdno\"? Musí mať ako inak by si naštartoval, veď kým motor nezačne bežať štartér vlastne točí naprázdno bez pomoci motora. to si prave nejsem jisty, mam za to, ze starteru pomaha tocit to, ze dochazi k vybuchum, ktery otacej motorem spolecne se starterem, pokud tam nejde palivo, tak nedochazi k vybuchum a starter tim otaci sam, ale mozna se mylim, je to jen ma teorie Keď dochádza k výbuchom tak už je predsa motor naštartovaný a je to minimálne počuť, že už sa \"chytá\". Nikdy si nepočul ako niekto krúti dízlakom v mraze aj niekoľko minút? Ako píše Honza, na štartér sa tá autom normálne jazdiť. Dokonca som počul, že pri vykladaní a nakladaní nových áut sa to bežne aj deje. Je tam v nádrži minimálne množstvo benzínu a ten keď dôjde tak úraduje štartér. Citovat
AnotherOne Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Původně zaslal: petr307 Původně zaslal: pastorek To pohasnutie displeja a problám s točením štartéra mi pripadá ako problém ukostrenia baterky. Skontroloval by som prepoje medti baterkou, karosériou a motorom. Súvis s hladinou benzínu je možný. Robilo mi to isté na Audine a prestalo to až po výmene palivového šerpadla. Je to iba skúsenosť, neviem to zdvôvodniť. muzes mi prosim nastinit, jakym zpusobem zkontrolovat to ukostreni? kde to priblizne najdu? diky Skontroluj kábel od mínus pólu batérie - miesto kde sa pripája ku karosérii, či to nie je ohrdzavené a prípadne voľné a ďalej ako to pokračuje ku motoru. Aj samotné kontakty na batérii. Citovat
petr307 Odesláno 18. únor 2010 Autor Odesláno 18. únor 2010 ok, zkontroluju, mj baterie je menena pred mesicem u Domanskyho. Citovat
petr307 Odesláno 18. únor 2010 Autor Odesláno 18. únor 2010 Původně zaslal: honza406-komisar jeje diky, tohle vlastne mam taky v pdf Citovat
HonzaZ Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Nejlépe napíchnout na diagnostiku a uvidí se. Citovat
petr307 Odesláno 18. únor 2010 Autor Odesláno 18. únor 2010 diagnistika je v tomto pripade k nicemu, hlasi to spoustu ptakovin kolem. mel jsem to v servisu u pzota i u neautor. a nic. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.