J.so Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 Ahoj, zrovna jsem měnil spojku i se setrvačníkem, dal jsem tam jednohmotný místo původního dvojhmotného, po cca 40 km co jsem si auto odvezl vyskočila známa kontrolka antipollution fault a auto nejede rychleji než něco pod 130km/h. Dřív se mi to nikdy nestalo (auto mam cca 5měsícu) tak se chci zeptat, jestli je to náhoda, že ta kontrolka začala svítit teď nebo to může mít něco společného s tou spojkou. diky Citovat
Libor T16 Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 se spojkou určitě ne , bud je to shoda náhod a kvůli něčemu se ti to háže do nouzáku, nebo něco napizdils , když to skládals( něco nepřipojils nebo připojils blbě , třeba něco upadlo vypadlo odskočilo atd.) Citovat
twoolf Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 asi se ti pobedlo při montáži někde něco rozpojit, nebo tak něco.. Některé chyby vyskočí až po několika km. Z vlastní zkušenosti - do nouzáku hodí i vadné čidlo teploty před katem. na diag je chyba v něm, ale po pár km vyhodí i nouzák. Citovat
twoolf Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 snímač na setrváku, podtlaky - turbo, egr , hadice a kabely k diferenciálnímu snímači FAPu, váha vzduchu, snímač polohy vačky může to být ledacos. Chce to diag, ta ti ukáže. z nouzáku stejně bez p2000 nevyskočíš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.