Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, zrovna jsem měnil spojku i se setrvačníkem, dal jsem tam jednohmotný místo původního dvojhmotného, po cca 40 km co jsem si auto odvezl vyskočila známa kontrolka antipollution fault a auto nejede rychleji než něco pod 130km/h. Dřív se mi to nikdy nestalo (auto mam cca 5měsícu) tak se chci zeptat, jestli je to náhoda, že ta kontrolka začala svítit teď nebo to může mít něco společného s tou spojkou. diky

Odesláno

se spojkou určitě ne , bud je to shoda náhod a kvůli něčemu se ti to háže do nouzáku, nebo něco napizdils , když to skládals( něco nepřipojils nebo připojils blbě , třeba něco upadlo vypadlo odskočilo atd.)

Odesláno

asi se ti pobedlo při montáži někde něco rozpojit, nebo tak něco.. Některé chyby vyskočí až po několika km. Z vlastní zkušenosti - do nouzáku hodí i vadné čidlo teploty před katem. na diag je chyba v něm, ale po pár km vyhodí i nouzák.

Odesláno

snímač na setrváku, podtlaky - turbo, egr , hadice a kabely k diferenciálnímu snímači FAPu, váha vzduchu, snímač polohy vačky může to být ledacos. Chce to diag, ta ti ukáže. z nouzáku stejně bez p2000 nevyskočíš :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...