Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kluci, auto nějak nejde za plynem. Když jedu stálou rychlostí třeba 50km/h tak auto přidá a ubere a tak dokola. Když stojím na místě a dám plnej plyn na volnoběh, tak stoupnou otáčky tak na 1500 a chvilku se to drží a pak to vyletí nahoru. Čím to bude??

Odesláno

golias:

Mě to dělá taky takovou neplechu. Filtr jsem měnil a čerpadlo do nádrže mám objednaný takže se uvidí.

Tato závada se u mně projevuje velice nepravidelně, někdy je třeba tejden klid a někdy mi to udělá obden. Ještě jsem si všimnul že mi to v těchto \"špatnejch\" dnech kdy to nechce táhnout docela hulí. Hlídej si zrcátko jestli si toho taky nevšimneš.

MatrixChose:

Nemohl by jsi mi tady přblížit kde přesně hledat tu váhu vzduchu? Zkusil bych to taky vyčistit.

Odesláno

Hnedka u airboxu (ta černá krabička ve který je vzducháč), vede od ní pravděpodovně taková černá, docela velká krkavice, aspoň kousek a je tam plochej konektor, to je ta váha. Nejde minout.

Odesláno

Wensdy: každej říká něco jinýho, já používám obyč. čistič brzd, někdo říká, že se to nemá, ale jednou auto bylo u nás 300 000 km a nic se jí nestalo. Párkrát na ni stříknout, vykapat a je to. Nešahat.

Odesláno

Zatím čekám až bude trochu chvilka a počasí na to zajet do dílny. Potom se bude měnit čerpadlo v nádrži a možná dříve zkusim tu váhu vyčistit. Každopádně jestli bude nějaká změna tak budu informovat.

Zatim mě trochu utěšuje že to nezlobí permanentně a že to zatím vždy po nějaké době přestalo ... ťuk, ťuk.

Spíš by mě ale zajímalo proč to k tomu všemu i hulí jak V3Ska poránu :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...