Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Péža už není ale novej malinkej bude určitě

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

ja to reknu jinak, necetl jsem vse, ale videl, abych zhodnotil, tuzink, fuj, hnus.

Ale jestli se to autorovi libi, tak jen fajn, kdyz se v aute bude citit dobre.

PS: od te doby, co jsem sundal kridlo, tak slysim, ze jsem vul, ze jsem to sundal. Pred tim, jsem byl vul, ze ho mam, no tak si Fanyne vyber - vyber si, jdi svou cestou, a na ostatni SER...

TOM406 obdivuju za jeho auto, ale ty samolepky jsou taky fakt dle meho ulet a absolutne zmrvil svou praci, ale libi se mu to, tak co....

[upravil dne 17/4/2010 Scratch]

Odesláno
Původně zaslal: Fanyno026

proc chudak auto ?

proč? protože je to něco jako tvuj pokusnej králík, připadá mi, že se ti na něm vlastně nic nelíbí a cokoliv jde na něm odmontovat a zalevno vyměnit za nějakou nevkusnou cetku tak přetvoříš. nechci o tom moc polemizovat, protože každýmu se líbí něco jinýho, ale to co vidim na těch fotkách mě fakt strašně rozesmívá. připomíná mi to jak mě kdysi vzal na stopu nějakej světskej v ladě a ta byla tak brutálně přeplácaná podobnýma výtvorama, že jsem se musel držet, abych smíchem toho hrdýho majitele nenaštval

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Původně zaslal: MALE FROG

I kdyby tam vozil brnění tak je to jeho věc ne?:myslim:bojim

to máš pravdu ale já zastávám názor že se má auto odlehčovat a brněním bys to pokazil.

Dobře :D Celokarbon brnění by nebylo těžké...:)

Odesláno

To coupé má nějakou pomačkanou kapotu??

Ty mlhovky jsi mohl vážně udělat líp, ale pokud to půjde potom na celolak tak to snad o.k.

Holt broušení není tak jednoduchý jak to vypadá:)

Odesláno

Prosim ta, vidim ze si teraz isto casto zhadzoval predny naraznik, co vsetko treba urobit, aby isiel dole? Kde su skrutky a tak :) ... diky:papa

Odesláno

Len tolko...

Seriovka vyzera lepsie, myslim ze si viac pokazil ako \"vytunil\"

K tym kolam a gumam, mam rovnake rozmerovo a mne sa zda ze mam nizsi profil ale to asi robia len foto.

Tie tvoje mi pripadaju ako vacsie \"balony\"...ale ked pises tie rozmery asi to bude len nejaky klam ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...