Guest Scratch Odesláno 17. duben 2010 Odesláno 17. duben 2010 ja to reknu jinak, necetl jsem vse, ale videl, abych zhodnotil, tuzink, fuj, hnus. Ale jestli se to autorovi libi, tak jen fajn, kdyz se v aute bude citit dobre. PS: od te doby, co jsem sundal kridlo, tak slysim, ze jsem vul, ze jsem to sundal. Pred tim, jsem byl vul, ze ho mam, no tak si Fanyne vyber - vyber si, jdi svou cestou, a na ostatni SER... TOM406 obdivuju za jeho auto, ale ty samolepky jsou taky fakt dle meho ulet a absolutne zmrvil svou praci, ale libi se mu to, tak co.... [upravil dne 17/4/2010 Scratch] Citovat
urdemala Odesláno 17. duben 2010 Odesláno 17. duben 2010 Původně zaslal: Fanyno026 proc chudak auto ? proč? protože je to něco jako tvuj pokusnej králík, připadá mi, že se ti na něm vlastně nic nelíbí a cokoliv jde na něm odmontovat a zalevno vyměnit za nějakou nevkusnou cetku tak přetvoříš. nechci o tom moc polemizovat, protože každýmu se líbí něco jinýho, ale to co vidim na těch fotkách mě fakt strašně rozesmívá. připomíná mi to jak mě kdysi vzal na stopu nějakej světskej v ladě a ta byla tak brutálně přeplácaná podobnýma výtvorama, že jsem se musel držet, abych smíchem toho hrdýho majitele nenaštval Citovat
MALE FROG Odesláno 18. duben 2010 Odesláno 18. duben 2010 Původně zaslal: tom406 Původně zaslal: MALE FROG I kdyby tam vozil brnění tak je to jeho věc ne? to máš pravdu ale já zastávám názor že se má auto odlehčovat a brněním bys to pokazil. Dobře Celokarbon brnění by nebylo těžké... Citovat
Fanyno026 Odesláno 25. duben 2010 Autor Odesláno 25. duben 2010 2 [upravil dne 25/4/10 Fanyno026] Citovat
čakom Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 jak maš zavařeny ty mlhovky tak mi to tam připada nedokitovany. je tam hrana jinak je to dobrý [upravil dne 25.4.2010 čakom] Citovat
ThorR Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 S tim zahlazenim sis mohl dat vice prace, na te bile je to hodne videt. A tos strikal na te zahrade venku? Citovat
Fanyno026 Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 Ne strikal jsem to v garazi ale to mam jenom na mimon auto jde po mimoni na novej motor a na celolak Citovat
309GT Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Mě se to líbí Ale ty mlhy jsou vidět,no:myslim Kapota zůstane černá nebo půjde časem taky do barvy? Citovat
Šalda Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 To coupé má nějakou pomačkanou kapotu?? Ty mlhovky jsi mohl vážně udělat líp, ale pokud to půjde potom na celolak tak to snad o.k. Holt broušení není tak jednoduchý jak to vypadá Citovat
Qcko Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Prosim ta, vidim ze si teraz isto casto zhadzoval predny naraznik, co vsetko treba urobit, aby isiel dole? Kde su skrutky a tak ... diky:papa Citovat
čakom Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Qcko: je to uplne to samý jako na starým modelu Citovat
Y2K Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Len tolko... Seriovka vyzera lepsie, myslim ze si viac pokazil ako \"vytunil\" K tym kolam a gumam, mam rovnake rozmerovo a mne sa zda ze mam nizsi profil ale to asi robia len foto. Tie tvoje mi pripadaju ako vacsie \"balony\"...ale ked pises tie rozmery asi to bude len nejaky klam Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.