Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Péža už není ale novej malinkej bude určitě

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

já to uvedl jako příklad,mne je jedno co máš v autě,taky vím co kde je a pod,ale když půjčím auto dceři tak ta těžko ví co kde je

Odesláno

hoši ja vám nic vysvetlovat nebudu me se to libi nechci si vozit prdel v seriovce sorry.A jak vidim tak nevite co je tuning a proto se odsut necham vymazat je to tu stejnak zabite akorad tu kazdej resi picoviny.Myslel jsem ze je to tu v pohode ale jak je videt tak neni.jen par lidi jsou v poho nebudu jmenovat oni vedi a jinak mi vsechni vlezte kam chcete nazdar

Odesláno

Ahaa, takze Tom406 nevi co je tuning? A ty se beres jako dobrej tuner? Tak to sis splet nazvy, ty ses max dobrej tuzer, kdyz ti napise x lidi ze se jim to nelibi, tak budiz, je to tvoje vec, jak kazis sve auto. Ale ty tvoje argumenty me, a nejen me, proste pobavili a je videt ze ses uplne mimo. To se fakt radsi nechej smazat.

[upravil dne 17.4.2010 ThorR]

Odesláno

je totálně bez debat co se komu líbí a nelíbí ale nejde se pochlubit koberečky co jsou z jiného vozu nebo nějaké uni a nesedí tvarově- kdybys napsal dneska jsem to zdupal a k tomu hodil toto foto tak ti to všichni uznají, že se něco nezdařilo - min. za mě nečekej pochvalu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...