Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

206 RC vzít nebo nevzít?  

1. 1. 206 RC vzít nebo nevzít?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Kludne odlozme, ale obavam sa ze do bude dlhe posedenie :D :D :D Ale dufam ze to bude toto lete no zraze v CR, navyse mi ceske pivo chuti :P

Odesláno

Napodobne :D

Inak byvas niekde u Brna ? Pokial ano, nemas to ani tak daleko na junovi zraz v Piestanoch :P :P :P

Odesláno

V Brně jsem každej den, jsem totiž Brňák:D:super

Jenže \"u vás\" by vás na mě bylo moc:D

Jedině že by tam byl Y2K:D:super

A nevím jakej to je měsíc jun, to je březen???

Odesláno

Y2k dufam nebude chybat, aj minule bol :)

Jun je 06 ... Hned zaciatok, prvy weekend, teda ak prejde kandidatka :) Malo by to byt ideal z Brna po dalnici, potom na hodonin a pokracujes na SK ... 145 Km :P

To pri tvem HDI pri odhadovane spotrebe 6 litru bude tam aj spet jen cca 18 litru, nech nezerem 20 :D A to neni az takova dalka :P

Odesláno

když jsi mě to tak pěkně propočítal tak se asi o víkendu zastavím za tebou domů na kafe:aut

Docela rád bych poznal člověka kterej všechno ví nejlíp:aut:P:D:D

Odesláno

Tak to aby som prisiel aj ja :D

Este k tomu ze to co mam doma je najlepsie...

Ja to skor beriem opacne, to co si myslim ze je pre mna najlepsie to mam doma ;)

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

když jsi mě to tak pěkně propočítal tak se asi o víkendu zastavím za tebou domů na kafe:aut

Docela rád bych poznal člověka kterej všechno ví nejlíp:aut:P:D:D

Když chces takoveho človeka poznat, take stači kouknout do zrkadla, bude tam jeden takej istej :D:P

Ked prijedes jen na kafe bude to o cca 30 km viac :P

Odesláno

:D

Na obhajobu Lubka, nic proti nemu nemam, prave naopak, si myslim ze je dost v pohode...

Len tu obcas (vzdy :P) chce mat pravdu, co mi tiez nijak neprekaza, aspon je sranda :D

Odesláno

Já proti Lubkovi taky nic nemám ( zatím:D), je s ním sranda a určitě dokáže hodně lidem na foru poradit, mě už poradil taky, takže jsem rád že si s ním tady píšu, i když někdy o hovadinách:D

Odesláno

Tak šalda :D Ty narcis :D:P

Y2k zas ja rad citam co vsetko kupujes a chces :D

Uz som cital od toho ako tunit coupe, cez to aku motorku, ci dom alebo byt, ake dalsie auto (superb atd ), ake auto pre frajerku, ake druhe auto do rodiny :D

Ale ja si myslim ze ste v pohode taky :P :P

Rypat musim, sak by ma to tu nebavilo :D

Inak ten rytmusov videoklip bolo tusim 1. vlakno kde sme si vsetci 3ja pritakavali :D:D

Odesláno

Béďa: zatím to vypada tk že nebudu brat žadnou. pokud by se objevila nejaka 406 V6 jak tu tad byla v inzerci za 12t tak bych šel asi do toho :D

[upravil dne 20.2.2010 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Lubk0: Polovicu veci uz mam ak si si nevsimol...a to ze to tu pisem neznamena ze to hned kupim...

To mas za to ze musim mat vzdy pravdu :D A nepajed sa :D:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...