Misi573 Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Zdravim Vas pani a aj damy ! Chcem sa Vas spytat na moj, neviem ci problem ale v kazdom pripade ma zaujima, ci model 406 Break r.v. 9/2000 mal kazdy cidlo vonkajsej teploty.Mam na displeyi len dve vodorovne ciarky a uprimne povedane trosku ma to aj sere ze to nefunguje.Dnes som dal dole obe zrkadla (nakolko som sa tu docital ze to je niekde v zrkadle)a nikde som nenasiel ziadny senzor a aj svorkovnice na elektricke nastavenie maju rovnaky pocet vodicov.Je mozne ze tam to cidlo nie je a na panely mam preto tie dve ciarky, alebo...?Dakujem za kazdu odpoved Citovat
AnotherOne Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Kvôli čidlu si to ani nemusel všetko rozoberať. Ak ho máš, tak je na pravom zrkadle zo spodu taký klobúčik asi 3mm. Citovat
Misi573 Odesláno 14. únor 2010 Autor Odesláno 14. únor 2010 no nie je tam ziadny klobucik len take dve krytky co sa daju dat vonm a inak dalo by sa tam dat to cidlo podla teba?ak ano kam sa to napaja?na ten displej co mam v interieri?diky za odpoved inac Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.