Neon Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Dovolte mi jménem výkonného výboru Peugeot - Clubu vypsat konkurz na pořádání srazu na Slovensku (termín přelom května/června). Kdo z členů by se chtěl podílet na pořádání Slovenského srazu na přelomu měsíce května a června, nechť pošle svou přihlášku na níže uvedené adresy do neděle 21.2.2010: neon@peugeot-club.com pe.tr@peugeot-club.com vvitty@peugeot-club.com Přihláška musí obsahovat: - termín srazu - místo konání - složení organizačního týmu (včetně kontaktů) - nástin programu - předpokládanou cenovou kalkulaci srazu Dorazí-li kandidátek více, bude po jejich zveřejnění (probíhat volba do neděle 28.2.2010, kdy budou mít řádní členové možnost rozhodnout o organizačním týmu srazu. Za předpokladu jedné jediné přihlášky, bude zveřejněn vítěz a tedy i pořadatel srazu a to do pondělí 22.2.2010. Neon [upravil dne 22/2/2010 Neon]
Neon Odesláno 22. únor 2010 Autor Odesláno 22. únor 2010 Tak konkurz UZAVŘEN. Přihláška dorazila jediná a pořadateli slovenského srazu jsou tedy: Lubko a Pastorek se srazem v Piešťanoch, v termínu 4. - 6.6.2010. Pro bližší informace bude založeno vlákno v sekci \"připravované srazy\" ... Prihláška na usporiadanie Slovenského zrazu Termín: 4-6.06.2010 Miesto: Piešťany – Camp Lodenica CCSR http://cc-sr.sk/lodenica.htm Organizačný tým: Lubk0, Pastorek Program: Piatok – Voľný príchod, ubytovanie (popr. rozloženie stanu), večera, spoločné posedenie pri ohni. Sobota – raňajky, cca od 10:00 začiatok jázd zručnosti, ktoré sú vlastne štart na orientačný závod. Obed kdekoľvek na trase … Príchod späť do Campu v popoľudnajších hodinách. Večera, vyhodnotenie orientačného závodu, odovzdávanie cien. Nedeľa – voľný odchod domov Strava Piatok večera – Cigánska (kuracia, bravčová) v žemli, k tomu plnené papriky syrom a šunkou Sobota raňajky – formou švédskych stolov Sobota večera – Guláš Cena na 1 osobu 20 Eur . Zľava pre riadneho člena 5 Eur (tj 15 Eur) V cene je zahrnutý rekreačný poplatok(1 euro za deň), 2x večera (piatok a sobotu), 1x raňajky (sobota), príspevok na ceny a organizáciu. Cena za účasť len v sobotu na orientačnom závode je 5 Eur za posádku (príspevok na ceny) pre neriadneho člena, a pre riadneho 3,50 Eur + sa platia nasledovné veci Vstup autom do areálu Campu = 1 Euro Rekreačný poplatok na dospelú osobu = 1 Euro Ubytovanie : Bude viac možností 1. V 4 miestnych chatkách. Upozornujem, že chatky sou vlastne unimobunky, turistickej triedy . K dispozicii su 4 miesnte chatky, tie obsahuju 4x postel, 1x stol, 2x stolicku, 1x skrinu 1x zastrcka na elektriku. Nabytok i postele su starsie, takze naozaj turisticka trieda. Ceny: Cena za 1 postel v chatke na 1 noc je 5 Eur … Tj pokial budete v chatke 2ja, tak dokopy za 2 noci, 20 Eur. Pokial 4, dokopy za dve noci 40 Eur, pokial 3 ja tak dokopy za dve noci 30 Eur. 2. V stanoch. Poplatok ešte upresnime, ale cca 3-4 Eura za stan na jednu noc 2. V autach – tu sa platí tak isto, ako za stan. Ceny sú orientačné, resp. z minulého roka (za ubytovanie) avšak žiadna veľká výchylka nehrozí. [upravil dne 22/2/2010 Neon] [upravil dne 6/12/11 19:49 od Ferry]
foxo Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 no to je teda cen a cen. Je to dost neprehledne, neco jak nase cestovne kancelarie... Ale ked to tak prepocitam (ked sem to zle pochopil, tak ma opravte) to vyde pre mna a priatelku, ked prideme v piatok a odideme v nedelu: vstupne 20 + 20 ucast v orient. zavode 5 vstup do arealu 1 cena za \"postele\" 20 SPOLU: 66EUR... v starej mene cca. 1988sk len taky maly edit: 66EUR = 66kW. Co tak davat cenu podla kW? To se pak trojlitre teste [upravil dne 21.3.2010 foxo]
marko306 Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 ako sa rátajú deti do 5 rokov? Lebo mne by to vyšlo podľa mojich výpočtov na 1 auto a 4 osoby(dvaja dospelí a dve deti) 120€ čo je v prepočte 3615 niekdajších sk, takže neviem:myslim:o
Qcko Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 No ja to mam 15e + 20e + 1e +2e? + 8e = 46e ... (to mam 2 osoby v stane bez orientaku na 2 dni )
pastorek Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Původně zaslal: foxo no to je teda cen a cen. Je to dost neprehledne, neco jak nase cestovne kancelarie... Ale ked to tak prepocitam (ked sem to zle pochopil, tak ma opravte) to vyde pre mna a priatelku, ked prideme v piatok a odideme v nedelu: vstupne 20 + 20 ucast v orient. zavode 5 vstup do arealu 1 cena za \"postele\" 20 SPOLU: 66EUR... v starej mene cca. 1988sk len taky maly edit: 66EUR = 66kW. Co tak davat cenu podla kW? To se pak trojlitre teste [upravil dne 21.3.2010 foxo] Nie. Poplatok 20€ obsahuje všetko na dva dni okrem ubytovania. Takže 60€.
pastorek Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Původně zaslal: marko306 ako sa rátajú deti do 5 rokov? Lebo mne by to vyšlo podľa mojich výpočtov na 1 auto a 4 osoby(dvaja dospelí a dve deti) 120€ čo je v prepočte 3615 niekdajších sk, takže neviem:myslim:o Deti do 5 rokov sa nerátajú, takže to máš 20+20 strava (deti dostanú, neboj sa) a ubytovanie podľa toho na koľkých posteliach chcete byť. Pri 4 je to 40€ na dve noci.
Durko Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 ja idem mne je to jedno. toto si nenecham ujsť ideme dva+dva pošlite kolko chcete peneži
pastorek Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Zdôrazňujem že ceny sú orientačné a včas budú upresnené. Ich výška záleží od viacerých okolností ktoré nevieme teraz presne stanoviť. Najradšej by som bol keby to bolo pre každého zdarma ale to, bohužiaľ, nieje možné. Je to lokalita s pomerne lacným ubytovaním a ostatné náklady záležia i na tom koľko sa nás zíde (čím viac - tým lacnejšie), aká bude podpora od klubu a od cien potravín. Pri kalkulácii cien sme nechceli niečo zverejniť a potom vysvetľovať prečo ich tesne pred zrazom dvíhame. Takto je veľká pravdepodobnosť že budú nižšie. Teraz už vieme že i cena stravy bude pre riadnych členov nižšia podľa pravidla že riadny člen musí mať výhody. Pri zverejňovaní cien sme ešte nevedeli či dostaneme i nejakú podporu od klubu a koľko to bude. Teraz vieme že jej výška závisí od počtu účastníkov a je iba na vás koľko to bude. Už je temer isté že riadnemu členovi sa členský poplatok vráti na zľavách. Za všetkých ktorí sa podieľajú na organizácii vás môžem ubezpečiť že nik z nás nechce na zraze zarobiť a snažíme sa aby to bolo čo najlacnejšie. V súvislosti so zmenami ktoré nastali na Báhoňskom zraze som začal viesť účtovníctvo aby všetky finančné toky boli prehľadné a zdokladovateľné takže kedykoľvek dokážem všetko vyúčtovať do centu. Viem pochopiť že pre nejedného z nás je 60-80€ dosť peňazí ale som presvedčený že je to dobrá investícia. Tie zážitky, priateľstvá, spomienky.... to je k nezaplateniu.
Guest Lubk0 Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Bohuzial s cenami naozaj neviem ako by som mohol pomoct Foxo pokial chces usetrit, nemusis spat v chate ... Mozes kludne spat v stane Ale este raz 20 Eur poplatok ... 5 Euro s toho, je na ceny ... Ja za vsetky tie peniaze, ktore su na ceny, ceny nakupim, spolu s pastorkom, hodnotene bude kazde miesto, aj posledne ... Proste sa to vrati zase len clenom 2 Eura su rekreacny poplatok - ten platit musime, bohuzial, ale je to vec v kempoch uplne bezna 13 Eur ostava na to, aby bola vecera v piatok, v sobotu, a aby boli ranajky v sobotu ... Na to tam treba kupit suroviny, v sobotu rano treba ist do obchodu, aby bol nieco cerstve, treba aby to niekto spravil, ale co je najdolezitejsie treba tam doniest nieco na com sa to uvari, nejaky kotol na gulas, atd ... To vsetko nieco stoji, neviem ako inak by som dokazal vyhoviet... Ale takto mozem kludne slubit, ze ked nam nejake Euro ostane, vsetko to budeme vracat len clenom, nic si s toho do vacku brat nebudem ... Chaty su zase ... 5 Eur postel za NOC ... Neviem, proste mne ta suma prijde, ako uplne normalna, na tu turistucku triedu chatky aka je ... Pokial niekto nechce byt v chatke, v pohode, je tu moznost stanu ci kludne spat v aute ... 60 Eur, je za dve osoby. Na jednu osobu to vychadza s tvojho pohladu nasledovne 30 Eur, za to dostanes ubytko, zapl. rekreacny poplatok, nejake ceny, darceky, 2x veceru a 1x ranajky ... Ak to je vela, tak fakt neviem ... Minuly rok bola cena za ubytovanie rovnaka, za rekreacny rovnaka, stravu ste si kupovali v zhodnej cene bez ranajok, zavod nebol, a ceny boli len kto co doniesol ...
Qcko Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 Ja proti cene nic nemam, je to uplne v pohode a k tomu si este vazim, ako sa o to starate
Neon Odesláno 12. duben 2010 Autor Odesláno 12. duben 2010 Kluci, jenom si myslim, že byste mohli v nejbližší době vyvěsit ofiko zvadlo, ať se vám to hezky plní ...
Existujuci Odesláno 18. duben 2010 Odesláno 18. duben 2010 Původně zaslal: Lubk0 Bohuzial s cenami naozaj neviem ako by som mohol pomoct Foxo pokial chces usetrit, nemusis spat v chate ... Mozes kludne spat v stane Ale este raz 20 Eur poplatok ... 5 Euro s toho, je na ceny ... Ja za vsetky tie peniaze, ktore su na ceny, ceny nakupim, spolu s pastorkom, hodnotene bude kazde miesto, aj posledne ... Proste sa to vrati zase len clenom 2 Eura su rekreacny poplatok - ten platit musime, bohuzial, ale je to vec v kempoch uplne bezna 13 Eur ostava na to, aby bola vecera v piatok, v sobotu, a aby boli ranajky v sobotu ... Na to tam treba kupit suroviny, v sobotu rano treba ist do obchodu, aby bol nieco cerstve, treba aby to niekto spravil, ale co je najdolezitejsie treba tam doniest nieco na com sa to uvari, nejaky kotol na gulas, atd ... To vsetko nieco stoji, neviem ako inak by som dokazal vyhoviet... Ale takto mozem kludne slubit, ze ked nam nejake Euro ostane, vsetko to budeme vracat len clenom, nic si s toho do vacku brat nebudem ... Chaty su zase ... 5 Eur postel za NOC ... Neviem, proste mne ta suma prijde, ako uplne normalna, na tu turistucku triedu chatky aka je ... Pokial niekto nechce byt v chatke, v pohode, je tu moznost stanu ci kludne spat v aute ... 60 Eur, je za dve osoby. Na jednu osobu to vychadza s tvojho pohladu nasledovne 30 Eur, za to dostanes ubytko, zapl. rekreacny poplatok, nejake ceny, darceky, 2x veceru a 1x ranajky ... Ak to je vela, tak fakt neviem ... Minuly rok bola cena za ubytovanie rovnaka, za rekreacny rovnaka, stravu ste si kupovali v zhodnej cene bez ranajok, zavod nebol, a ceny boli len kto co doniesol ... Chlapy co je to 30 euro(a este ti daju aj najest) proti 327euro co som nechal v peugeote za opravu(ani kavu z automatu mi nezaplatili) Co sa organizacnych veci tyka-tie sa nedaju aj tak nicim zaplatit,klobuk dolu organizatori.
Pe.Tr Odesláno 24. duben 2010 Odesláno 24. duben 2010 Původně zaslal: Neon Kluci, jenom si myslim, že byste mohli v nejbližší době vyvěsit ofiko zvadlo, ať se vám to hezky plní ... up!
Guest Lubk0 Odesláno 24. duben 2010 Odesláno 24. duben 2010 Ofiko bude zachvilu vyvesene, s pastorkom sa v nedelu dohodneme co a ako, a cez tyzden navstivime camp v piestanoch a doklepneme to na sto percent ... Mal som to v plane urobit tento tyzden, ale bohuzial som lietal stale okolo auta, po servisoch, nd a poistovni ... Tak dufam ze tento tyzden to vsetko bued v kope
Guest Lubk0 Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Tak ceny dohodnute, vieme v podstate vsteko, o chvilu uz vyvesime co a ako
foxo Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Původně zaslal: Lubk0 Bohuzial s cenami naozaj neviem ako by som mohol pomoct Foxo pokial chces usetrit, nemusis spat v chate ... Mozes kludne spat v stane Ale este raz 20 Eur poplatok ... 5 Euro s toho, je na ceny ... Ja za vsetky tie peniaze, ktore su na ceny, ceny nakupim, spolu s pastorkom, hodnotene bude kazde miesto, aj posledne ... Proste sa to vrati zase len clenom 2 Eura su rekreacny poplatok - ten platit musime, bohuzial, ale je to vec v kempoch uplne bezna 13 Eur ostava na to, aby bola vecera v piatok, v sobotu, a aby boli ranajky v sobotu ... Na to tam treba kupit suroviny, v sobotu rano treba ist do obchodu, aby bol nieco cerstve, treba aby to niekto spravil, ale co je najdolezitejsie treba tam doniest nieco na com sa to uvari, nejaky kotol na gulas, atd ... To vsetko nieco stoji, neviem ako inak by som dokazal vyhoviet... Ale takto mozem kludne slubit, ze ked nam nejake Euro ostane, vsetko to budeme vracat len clenom, nic si s toho do vacku brat nebudem ... Chaty su zase ... 5 Eur postel za NOC ... Neviem, proste mne ta suma prijde, ako uplne normalna, na tu turistucku triedu chatky aka je ... Pokial niekto nechce byt v chatke, v pohode, je tu moznost stanu ci kludne spat v aute ... 60 Eur, je za dve osoby. Na jednu osobu to vychadza s tvojho pohladu nasledovne 30 Eur, za to dostanes ubytko, zapl. rekreacny poplatok, nejake ceny, darceky, 2x veceru a 1x ranajky ... Ak to je vela, tak fakt neviem ... Minuly rok bola cena za ubytovanie rovnaka, za rekreacny rovnaka, stravu ste si kupovali v zhodnej cene bez ranajok, zavod nebol, a ceny boli len kto co doniesol ... mas pravdu, po rozpocitani tej sumy to je fakt \"za babku\" Ja urcite pridem (ked dozijem) aj s kamoskou. Este zadnu nemam, ale neco sa dovtedy najde edit: dufam, ze tam nepride Rytmus [upravil dne 1.5.2010 foxo]
Guest Lubk0 Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Prihlasovadlo http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=415
Recommended Posts