Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj pezotaci,

tak mi odisly ziarovky ktore osvetluju, tie otocne

srandy ktorymi sa nastavuje kurenie, su tam 3.

dostal som sa do stadia ako je na fotke dolu ale je potrebne demontovat tu bielu zadnu cast, a k nej sa nedostanem pokial to cele nevyberem, co vsak nejde, lebo tie tiahla

za boha neviem uvolnit, mate na to nejaky grif :myslim

...tiez som myslel ze tie ziarovky budu ako hore na

ukazovadle datumu, casu ktore zozadu len vytocite, ale tieto

take niesu :nevim

http://yfrog.com/j0snmka176j

Odesláno

A ty myslíš, že ho musíš oddělat? Pokud dobře vidím, tak na tý fotce by ses tam měl dostat, protože by to měly být ty samý jako v palubovco a ty mají patici na otočení...

Odesláno

je to pekne na prd, taky jsem to rozebiral, ty tahla nemaj temer zadnou vuli, takze to nejde povytahnout ven. Jsou na to opravdu potreba minimalne 3 ruce. Davej si bacha abys nerozlomil ten plast, do kteryho jsou ty tahna uchyceny. Docela jsem se s tim pral, ale nakonec se povedlo. Ten bilej kryt musi dolu, jinak ty zarovky opravdu vymenit nejdou.

Odesláno

Dvoma rukami to tiez rozoberes. Sranda nastane vtedy ked tie tiahla musis zaistit naspat. Teda aspon to posledne kedze tie prve dve ti uz neumoznuju tocit moc panelom. Ja som to tiez parkrat sam rozobral a znovu zlozil. Ale to ze som nic nezlomil povazujem skor za velke stastie ako za pohodu :D Jednoducho chce to trpezlivost a klud lebo staci trochu nervozity a vtedy sa to posere :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...