Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau lidi chtěl bych si koupit elektrony ( nejradši 17\" ) na 406ku 1.8 16V. Nemáte někdo se 17\" zkušenosti??? Bojím se aby nedrhnuly a abych brzo nezničil čepy. Jěště by mě zajímalo jaké ET a rozměr gumy. Díkes

Odesláno
Napsán autorem Xplod

Čau lidi chtěl bych si koupit elektrony ( nejradši 17\" ) na 406ku 1.8 16V. Nemáte někdo se 17\" zkušenosti??? Bojím se aby nedrhnuly a abych brzo nezničil čepy. Jěště by mě zajímalo jaké ET a rozměr gumy. Díkes

Nedá mi to :) Kup si OD AKCZe originál Peugeotí 16\" na 406 ideální i s gumama, kvalitní materiál, hned tak se to neohne.

Jinak tušim rozteč 4x 108 ET 12-18 na 17\" bych už moc nejezdil po městě i když 406 je pohodlnej kočár přece jen to nějákou gumu chce. Rozměr si můžeš spočítat na www.e-pneu.cz

Odesláno

Nazdárek!

Jen tak náhodou jsem otevřel tuhle otázku.

Zalíbila se mi fotka vectorova Peugeota 306. Moc hezkej kousek. :)

To je nějaká lepší verze? Saint Tropez, nebo něco podbnýho? Diesel nebo benzín?

Odesláno
Napsán autorem Mcneil

Nazdárek!

Jen tak náhodou jsem otevřel tuhle otázku.

Zalíbila se mi fotka vectorova Peugeota 306. Moc hezkej kousek. :)

To je nějaká lepší verze? Saint Tropez, nebo něco podbnýho? Diesel nebo benzín?

Ještě doplním, je potřeba mít prohlížeč co umí rámce a podporu Javy.

Odesláno
Originally posted by Xplod

Na 406 jde 225/45/17 (mam dojem, podle www.alcar.cz konfiguratoru). Stejnej rozmer jako Impreza STI. Kola jsou klasicky 4x108, 7,5x17, ET 19 mam dojem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...