Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

jn kazdopadne uni je urco lepsi ...a k tomu kodovani..jde to.. je na to servisni postup a ten je v autodatech..jen nemuzu to sem hodit tet hned (2hy pc neni na netu)...kdybyste o to mely zajem dejte vedet..

Odesláno

takze kdyz bych si koupil tento universal do myho auta kat jen vypojim ten infra prijimac co je u stropniho svetla zapojim tento uni? chapu to zpravne?

Původně zaslal: MilanF1

Pokud jde o to, jakým tam je centrál, zda infra ... tak to fakt nevím. Známej, od kterýho to auto mám, to asi taky vědět nebude - auto měl na ježdění, ne na mazlení. Viděl jsem u jedný P306, novější model, že člověk musel stát až u okýnka, aby se mu to odemklo :(, nevím, jak to fungovalo u mě. Ten UNI, co jsem měl (no on tam ještě je) v P309 fungoval i na 10metrů :-)

Stačilo by toto?:myslím

http://aukro.cz/item910345643_dalkove_ovladani_vystrelovaci_klice_2ks_ke2.html

Odesláno

Odpojíš celou řj centrálu (pod zadní sedačkou) a místo ní připojíš tuhletu uni. Nevím, jestli je to všude stejné, ale musel jsem zapojovat systémem pokus-omyl. Schéma moc neodpovídalo.

Odesláno
Původně zaslal: Tom306Sedan

no hele ja mam taky problem s centralem nejspise mam infra a v klicku se mi porouchal ten cudlik co to odemika neco mi z toho vypadlo slo by to nejak opravit a nebo by to slo nejak cely predelat.. diky

Zkus hodit foto, ať je vidět, co z něho vypadlo.

Odesláno

tak z tyhle fotky se da tezko poznat ze to je vubec nejakej klicek, natoz co z klicku vypadlo

Jak surrealistickej obraz dobry, ale zkus prepnout fotak na rezim Macro a vyfotit to aspon trochu ostre

Odesláno

ja to zkousel ale jak je to maly tak je to porad rozmazany ale ve sterdu toho klicku te takova cerna desticka a v ty desticke byl jeste takove mikro tlacitko a prez to ta guma se zankem a to prace vypadlo...

Ale co me nejvic jazima je tak je zapojuje to dalkove ovladani co bylo ucede v prispevku na prvni strane a odkaz na aukro presne tohle bych koupil misto stavajiciho ale nevim jak se to potom montuje zda to nekdo zznate napiste mi nejak jak se to ma prepojit a nebo zda mate nekdo naky fotky budu taky rad dik.

Odesláno

To černé je celé mikrospínač. Pokud Ti vypadla jen ta guma, tak se nic neděje. Mě se to stalo taky. Stačí vyříznout z něčeho jiného a nalepit to tam. Pokud ten spínač teda funguje.

Odesláno

jo gumu tam mam ale ono vypadlo jeste neco z toho spinace..

Původně zaslal: Andreww

To černé je celé mikrospínač. Pokud Ti vypadla jen ta guma, tak se nic neděje. Mě se to stalo taky. Stačí vyříznout z něčeho jiného a nalepit to tam. Pokud ten spínač teda funguje.

Odesláno

Kdyžtak použíj moji fotku a zakroužkuj, co Ti teda vypadlo. Jinak pokud není problém vymontovat přijímač ve stropě (nějak jsem nad tím nebádal), tak bych měl komplet vysílač + přijímač na prodej.

Odesláno

vymontovat to není problem, jen se oddělá ta rakvička ( je tam jen nasazená na packách ) a vytáhne se spínač se čtyřmi tranzistory. Toť by mělo být vše

pokud Tomovy vypadla část mikrospínače asi bych to nepájel ( je to titěrný a s obyč trafopájkou se to udělat nedá protože že je to všechno SMD ) neřešil bych to a koupil za cca 1k nový centrál s vystřelovacím klíčem

Odesláno

ono i s mikropájkou je to docela makačka, ty cesty jsou celkem slabé a hodně rychle se přepálí a odlepí se od desky a že spínač bude chtít prohřát aby se chytil, takže je tu velká pravděpodobnost že se ta cesta upálí ....:(

[upravil dne 13.2.2010 kmotrik]

Odesláno

Naletovat by to určitě šlo, ale ne mikrospínač z odkazu. Na tuhle desku je potřeba SMD. Povrchová montáž, ne skrz. Jinak bych šel asi být tebou do toho univerzálu. To IR stojí za prd.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...