Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny a prosím o radu. Z ničeho nic se mi nedávno začal zavzdušňovat palivový filtr(teda alespoň tam to poznám) našštěstí jsem dojel domů, protože jsem napumpoval ručně a kousek ujel a takto jsem se \"doploužil\" domů:o. ale po cestě se mi zdálo, jakoby vynechávalo čerpadlo. Chvíli auto táhlo, potom začalo cukat, nebo se dusit. Byl jsem v servisu a tam mi neřekl nic chytrého akorát, že mám zanešené sítko v nádrži. Když jej vyčistil, auto asi 2měsíce jelo a je to tady znovu. Sítko jsem kontroloval a je v pohodě. Už si nevím rady prosím o pomoc, nebo nějakou alternativu mám P605 2.2 SLd 60kW r.v. 92 S pozdravem Tomáš

[upravil dne 11/2/10 TomiQ007]

Odesláno

natáhni novou hadici z nádrže k filtru--třeba venkem přes okna pod kapotu a odvzdušni a zkus to projet, zjistíš tak,kde to bere vzduch--hadici průhlednou,ať vidíš jak jde nafta...

když pojede OK,natáhni tu hadici spodem a připevni plast. úchytkama...

Odesláno

Mal som to iste na motore 2,1 td,a po vymyslani vseliakych baypassov som nasiel pricinu,bola v predohreve nafty,je to taky bazmeg namontovany na boku motora blizko naftoveho filtra.Palivo z nadrze tecie najprv do predohrevu,z neho do filtra.Jednoducho som ho obisiel,a palivo ide do filtra bez predohrevu,jazdim tak cca 5 rokov a ziadny problem ani v tych najtuhsich mrazoch.

Odesláno

Ten předehřev mám už od koupi taky přemostěný a uvažuju o jeho opětné aktivaci, slyšel jsem, že ten bazmek blbne se zavzdušněním, ale nechápu jak- to se v těle udělá dirka, nebo to praská, protože jinak by mohl být zádrhel jenom ve spoji hadiček na těch dvou trubkách, co jsou nasazené hadičky, ev. v nasazení trubek v těle a jejich zapertlování.Kde se proboha udělá netěsnost, že to přisává vzduch, vždyť by to muselo být cítít naftou. Uvažoval jsem i o jeho napojení na dvě hadičky a natlakování, aby se ta netěsnost ukázala.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...