gunron Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 Ahoj všem, teď v zimě mi auto dlouho stálo a ani po nabití hlavní baterie nenastartuju, nic nesvítí a ani nevím jak se dostat k sekundární baterii, pokud nic neotevru, poradíte mi ?? Upraven nadpis, smazán duplicitní příspěvek. Nevkládej jeden stejný příspěvěk vícekrát do různých sekcí, přečti si prosím pravidla. Díky, RH moderátor [upravil dne 11/2/10 Radek Hurvajz] Citovat
MatrixChose Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 Tu baterku jsi měřil? Kolik měla atd..? Citovat
gunron Odesláno 11. únor 2010 Autor Odesláno 11. únor 2010 namerene hodnoty neznam....607 stoji v bazaru a chci si ji vzit zpatky, myslis ze pomuze pripojeni druheho nastartovaneho vozidla alespon na odjezd ??? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 Muže bejt zamrzlá nafta, pokud je tam třeba ještě letní tím to bude horší, bylo by asi dobrý to dostat někam do teplý garaže Citovat
lukas2 Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 sekundarnu baterku mas vzadu v kufry na pravej strane...musis dat dole tapacir v kufry...a tam ju najdes...dost mozne ze je ta vybita Citovat
lukas2 Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 ale beziii s nej vacsina elektroniky...takze moze to byt aj nou Citovat
Budhas Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Původně zaslal: lukas2 ale beziii s nej vacsina elektroniky...takze moze to byt aj nou Myslím,že nemáš pravdu,já jsem musel měnit sekundární baterii,už byla špatná,při měření měla 6V někdy i méně.Při zapnutí klíčku se mi vůbec nic nerozsvítilo a ani se nehlo,ale vždycky jsem nastartoval,poté,co začal dobíjet alternátor,tak se teprve všechno rozsvítilo. Já bych to typoval na tu naftu,měl jsem to samé. Citovat
gunron Odesláno 12. únor 2010 Autor Odesláno 12. únor 2010 tak Vas zdravim panove, vse se vyresilo a nastartoval jsem na prvni sup Sekundarni baterie byla uplne vybita a proto jsem nenastartoval. Zrejme musi byt funkcni alespon ta cast elektroniky pro pristrojovou desku, netusim. Kazdopadne diky !!! Citovat
Budhas Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 Mě to vždy nastartovalo s uplně vybitou baterií...že by další abnormalita..?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.