Petano Odesláno 14. září 2004 Odesláno 14. září 2004 Se mi stava pri vyjizdeni z parkovaciho mista se pri couvani a pak slapnuti na brzdu a zasteveni ozve dost velka rana ze predku auta. A je uplne cejtit jak se tam \"neco\" pohne. Pri jizde dopredu to nedela. Poloosy a loziska jsou vymeneny takze hadam ze je to nejakej drzak neceho ... vite ceho? Citovat
george Odesláno 14. září 2004 Odesláno 14. září 2004 Koukal si na uložení brzdových destiček jestli tam neni nějaký vakl? Citovat
vector Odesláno 14. září 2004 Odesláno 14. září 2004 Napsán autorem Petano Se mi stava pri vyjizdeni z parkovaciho mista se pri couvani a pak slapnuti na brzdu a zasteveni ozve dost velka rana ze predku auta. A je uplne cejtit jak se tam \"neco\" pohne. Pri jizde dopredu to nedela. Poloosy a loziska jsou vymeneny takze hadam ze je to nejakej drzak neceho ... vite ceho? Přední ramena drží v gumě a na spodním čepu. Když je vilný spodní čep, většinou to mlátí na nerovnostech, když je uplně totál, může vyběhnout z pouzdra, nebo může být špatně utaženej, nebo zničený uložení pak by moh povyjet a cestou zpátky cvaknout, mnohem pravděpodobnější jsou ale urvané gumy, takže se tameno volně pohybuje v pouzdrech silentbloků a pak o ně cvakne, oprava předního i zadního znamená materiál cca 1000 a lisování. ( Lepší celé rameno s čepem nemusí se lisovat a je tam nový čep ) Po opravě je nutné udělat geometrii, takže pokud nejsou kuláky v ideálním stavu, tak je udělat s tím. Pochopitleně ti může cvaknout i brzdič, ale to by si necejtil jak se něco pohne a chrastil by při jízdě. [Editován dne 14/9/04 vector] Citovat
Ráďa Odesláno 14. září 2004 Odesláno 14. září 2004 dělá mi to taky při pomalém couvání se to jako natvrdo sekne.Podívám se na to a pak dám zprávu na co jsem přišel já to vidím buď na ten reakční silenblok,nebo něco s deskama a kotoučema. Citovat
olda Odesláno 14. září 2004 Odesláno 14. září 2004 Tohle mi taky dělalo,měnil jsem snad všechno a pořád to samý,minulej víkend jsem nakonec vyměnil gumový objímky stabilizátoru,ty co jsou na nápravnici,byli úplně vydřený a od tý doby mám klid,nic nebouchá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.