Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dela se to?

myslim tim vymenu(vyrobu) tesneni, osicky, pruzinky atd atd.

Ptal jsem se v peugeotu a sada tesneni a tak stoji cca 1500,- coz na jednu stranu neni zas tak strasne moc. Ale davat se mi to nechce.

Nebo je to uplnej nesmysl a mam si sehnat jinej karburator z vrakace a ten si pomalicku doma vlastnorucne opravit.

Ten muj uz ma profuceny tesneni a pravdepodobne ohlou osu na klapce protoze to trochu drhne na plynovym pedalu ... lanko jsem mel zhozeny a chodi dobre.

Protoze jak to drhne tak je tam uplnej propad ve vykonu a kdyz se obcas stane ze to nezadrhne tak to jede jako das.

Odesláno

Na tesneni se vybodni...

Co jem opravoval karbik na starou S100, tak je udelanej tak, ze je tam minimum osicek (a nejsou v nejakej extra gumovejch luzkach)

Tesneni vika apod. jsem udelal ze ctvrtky - akorat nesmi byt moc silna.. stary karbiky jsou z nejaky slitiny zinku a proto jsou docela dost citlivy na utahovaci moment ( proste pak se viko zdeformuje a netesni)

Jinak v prirucce ke S100/110 primo pisou... je-li tesneni nesehnatelny, lze ho vyrobit ze ctvrky o max. tlouste 0,6 mm :P

mmch: je to pekna pakarna, vystrihavat ty vsemozny otvory.

S osickama to uz bude horsi...

Odesláno

Já ti řeknu, co jsem udělal na své 205 1.4 s karbecem + nějaká elektrika k tomu. Pořád to nechodilo, chcípalo, kouřilo ...

Nasral jsem se, vytrhal jsem všechnu elektriku, aktivní uhlí a podtlaky a namontoval karbec ze staré Octavie, starý 30 let. Dodal jsem palivový filtr z Favorita za 60 Kč, do karburátoru navrtal přepad, aby nebyl zaplavovanej moc čerpadlem a motor jede jako čert, volnoběh nádhera ani čoudík a spotřeba taky. Ještě jsem zapomněl na ruční sytič.

A to jsme servis -))))

• O 4 roky později...
Odesláno
Původně zaslal: Rebik

Já ti řeknu, co jsem udělal na své 205 1.4 s karbecem + nějaká elektrika k tomu. Pořád to nechodilo, chcípalo, kouřilo ...

Nasral jsem se, vytrhal jsem všechnu elektriku, aktivní uhlí a podtlaky a namontoval karbec ze staré Octavie, starý 30 let. Dodal jsem palivový filtr z Favorita za 60 Kč, do karburátoru navrtal přepad, aby nebyl zaplavovanej moc čerpadlem a motor jede jako čert, volnoběh nádhera ani čoudík a spotřeba taky. Ještě jsem zapomněl na ruční sytič.

A to jsme servis -))))

ten prepad si jak tam navrtal?a kde?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...