cvrlo Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 no veď keď to dostanem z kufra (prechodka je na ľavej strane dverí), tak to musím dostať k prahu na pravej strane a to budem asi musieť ísť tapacír dole, nie? Neviem si predstaviť, ako inak to mám ťahať dole (asi mi to musíš vysvetliť \"polopate\") bez toho, aby tam tapac ostal:myslim Citovat
Přema Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 Opatrně sundat i ten vrchní plast za panoramou......ale i tam hrozí utržení cvočků....jde jen o šikovnost soudruha který to bude sundávat.....jo a provléct něco navíc průchodkou......přeji upřímnou soustrast....... Citovat
cvrlo Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 no obávam sa, že ten súdruh, čo to bude montovať a nadávať, si teraz s tebou píše:o Takže to vyzerá, že bude treba kúpiť aj úchyty na tapac pod panorámou:( No a tá prechodka, tak to bude iná zábava, toho som si vedomí, no keď už som to kúpil... A čo lišty na prahu, dá sa to riešiť bez ich odstránenia? Myslím, že asi tež nie:bojim Citovat
Přema Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 jo dá........ ten jeden kabel tam zastrčíš mezi kobercem a lištou uplně v poho....a na prahových lištách jsou cvočky v poho...ty nepraskají....... Citovat
Přema Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 Ale toto vše je uplně v poho ...oproti protažení kabelu z kabiny do motoru...... Citovat
cvrlo Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 a to ich nemohli dať všade:D Dúfam, že keď odrežem cinch, tak ten káblik cez prechodku dostanem... A ešte dostať druhý káblik k brzdovému svetlu... Keby nebol origo parkovací senzor taký drahý (mám tam prípravu-šteker pri rezerve)... Citovat
cvrlo Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 opravujem, nie k brzdovému ale k spiatočke:aut Citovat
cvrlo Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 takže nakúpim za vrecko úchytov a pustím sa do toho... Ďakujem ti, Přemo, pomohol si mi! :papa:papa Citovat
Brizan Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 Tahání kabelů v průchodce mezi 5.dveřmi a kastlí doporučuji dělat najednou a nejdříve si prostrčit nějaký tenký ale tvrdý drát jako táhlo, kterým si pak vytáhneš oba dva potřebné kabely. Sám sem se s tím sr*l asi hodinu než sem je protáhl. Citovat
cvrlo Odesláno 9. duben 2011 Odesláno 9. duben 2011 tiež ma to napadlo... Inak to asi ani nepôjde Citovat
cvrlo Odesláno 13. duben 2011 Odesláno 13. duben 2011 teraz ma napadlo, nemáte niekto schému uchytenia tapacíru za panorámou? Aby som vedel, kde hľadať tie úchyty, včera som bol v peugeote, vraj jeden stojí cez 4e:o, takže by som ich rád ušetril... Citovat
Brizan Odesláno 13. duben 2011 Odesláno 13. duben 2011 Já to sundaval v zimě při -5 stupních a praskl mi jen jeden. Teď je docela teplo tak při troše štěstí by to mohlo jít bez prasknutí. A není potřeba sundavat celý ten plast, staší ho pouze uvolnit v zadní části aby si se rukou dostal zevnitř k té průchodce mezi kastlí a 5. dveřmi. Hodně štěstí Citovat
cvrlo Odesláno 13. duben 2011 Odesláno 13. duben 2011 tak by to asi šlo, len musím vedieť, kde mám zatlačiť, preto tá schéma... No a potom dole, len neviem, či to budem ťahať najprv dole a potom doprava alebo naopak:myslim Citovat
Brizan Odesláno 13. duben 2011 Odesláno 13. duben 2011 Když už budeš mít dole ten horní tapec za panoramou tak bych nejprve šel doprava a pak dolů. kdyby si to táhnul doprava kufrem, tak ti tam ty kybely budou zbytečně překážet při zvedání deklu k rezervě. Směrem dolů v pravo už nic sundavat nemusíš, tam ty kabely prohodíš za tapecem a vytáhneš si je u subwoorferu (tedy jesli ho máš), potom pod kobercem a sedačkami k zadnímu pravému prahu. Tam taky nic sundavat nemusíš. Můžeš to jen zastrčit mezi koberec a plastové obložení prahu po celé délce auta až dopředu, nakonec to protáhneš k schránce spolujedce. Jakmile si pohraješ s tou průchodkou tak ostatní je už brnkačka.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.