Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no veď keď to dostanem z kufra (prechodka je na ľavej strane dverí), tak to musím dostať k prahu na pravej strane a to budem asi musieť ísť tapacír dole, nie? Neviem si predstaviť, ako inak to mám ťahať dole (asi mi to musíš vysvetliť \"polopate\") bez toho, aby tam tapac ostal:myslim

Odesláno

Opatrně sundat i ten vrchní plast za panoramou......ale i tam hrozí utržení cvočků....jde jen o šikovnost soudruha který to bude sundávat.....jo a provléct něco navíc průchodkou......přeji upřímnou soustrast.......

Odesláno

no obávam sa, že ten súdruh, čo to bude montovať a nadávať, si teraz s tebou píše:o Takže to vyzerá, že bude treba kúpiť aj úchyty na tapac pod panorámou:( No a tá prechodka, tak to bude iná zábava, toho som si vedomí, no keď už som to kúpil... A čo lišty na prahu, dá sa to riešiť bez ich odstránenia? Myslím, že asi tež nie:bojim

Odesláno

a to ich nemohli dať všade:D Dúfam, že keď odrežem cinch, tak ten káblik cez prechodku dostanem... A ešte dostať druhý káblik k brzdovému svetlu...:myslim Keby nebol origo parkovací senzor taký drahý (mám tam prípravu-šteker pri rezerve)...

Odesláno

Tahání kabelů v průchodce mezi 5.dveřmi a kastlí doporučuji dělat najednou a nejdříve si prostrčit nějaký tenký ale tvrdý drát jako táhlo, kterým si pak vytáhneš oba dva potřebné kabely. Sám sem se s tím sr*l asi hodinu než sem je protáhl. :papa

Odesláno

teraz ma napadlo, nemáte niekto schému uchytenia tapacíru za panorámou? Aby som vedel, kde hľadať tie úchyty, včera som bol v peugeote, vraj jeden stojí cez 4e:o, takže by som ich rád ušetril...

Odesláno

Já to sundaval v zimě při -5 stupních a praskl mi jen jeden. Teď je docela teplo tak při troše štěstí by to mohlo jít bez prasknutí. A není potřeba sundavat celý ten plast, staší ho pouze uvolnit v zadní části aby si se rukou dostal zevnitř k té průchodce mezi kastlí a 5. dveřmi.

Hodně štěstí:D

Odesláno

tak by to asi šlo, len musím vedieť, kde mám zatlačiť, preto tá schéma... No a potom dole, len neviem, či to budem ťahať najprv dole a potom doprava alebo naopak:myslim

Odesláno

Když už budeš mít dole ten horní tapec za panoramou tak bych nejprve šel doprava a pak dolů. kdyby si to táhnul doprava kufrem, tak ti tam ty kybely budou zbytečně překážet při zvedání deklu k rezervě. Směrem dolů v pravo už nic sundavat nemusíš, tam ty kabely prohodíš za tapecem a vytáhneš si je u subwoorferu (tedy jesli ho máš), potom pod kobercem a sedačkami k zadnímu pravému prahu. Tam taky nic sundavat nemusíš. Můžeš to jen zastrčit mezi koberec a plastové obložení prahu po celé délce auta až dopředu, nakonec to protáhneš k schránce spolujedce. Jakmile si pohraješ s tou průchodkou tak ostatní je už brnkačka....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...