Marcel00 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 minimum ilumination 0,1 LUx (night vision) nie vzdy na nocne videnie je podmienka IR diody na toyote som mal kameru bez IR diod a fungovala v noci nakolko dokazala snimat od 0,1lux ako tato. 0,1lux je intenzita svetla nizsia ako mesacny svit... len pre porovnanie, poulicne osvetlenie ma intenzitu 10lux-ov. Takze tolko uz nasvietia aj spiatockove svetla. takze z toho vyplyva ze je tam dostatocna rezerva. Takze nie vzdy je potrebne IR prisvietenie pokial je dostatocna snimacia citlivost. takze ziad nahovno sa nekona. [upravil dne 1/3/11 14:01 Marcel00] Citovat
Brizan Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Vždyť to je ta samá kterou sem ukazoval asi před deseti příspěky. Akorát tu co sem našel já byla na Aukru a o něco dražší... Citovat
Marcel00 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 potom som prehliadol citlivost v luxoch, inak by som ti ju neofrflal sorry Citovat
Přema Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 ale mezi s IR a bez je ku*va rozdíl....takže asi tak... Citovat
godzilaTO Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Premo, Premo ! Ku*va se neříkaaaa!!! :-)))) Citovat
Marcel00 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 je to mozne ako pre koho... mal som aj taku ajtaku a nemal som problem. je to vec vkusu. bud kamerka s onicom lux citvlivostou ale s IR prisvietenim alebo kamerka s vybornou lux citvlivostou kde IR nieje potrebne. luxy su luxy [upravil dne 1/3/11 14:25 Marcel00] Citovat
Brizan Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Tak kamera je nainstalovaná, všechno funguje jak má, po zařazení zpátečky naskočí obraz z kamery..... no prostě parááááda:D Díky Přemo za pomoc jak s výrobou přepínače video signálů tak i za technické konzultace mailem, SZ i telefonicky:papa:papa:papa;) Citovat
elton Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Já sem tu furt........:D:D No kde ty všude nebydlíš:D Citovat
Brizan Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Ale tohle je trvalý, ostatní jsou přechodné:D:D:D Citovat
cvrlo Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 zdravím, tiež som si kúpil kameru pod špz, potreboval by som poradiť, ako mám šetrne rozobrať tapacír, kade mám viesť kábel... Zapájať to chcem do rt4. Ďakujem Citovat
Přema Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 šetrně to nejde, převážně se utrhne všech 8 cvočků a je třeba koupit nové......jen upozornuji že do RT4 to nepůjde aby se to automaticky přeplo na video mod...tudíž na kameru při zařazené zpátečce...... Citovat
cvrlo Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 aha, všetkých osem:mad:, to ich je toľko spolu na všetkých tapacíroch alebo...? Aby som vedel, koľko ich mám kúpiť. S tým, že to budem musieť zapínať manuálne, som sa zmieril, využijem je, len keď bude treba. A potrebujem odblokovať video, keď budem cúvať trebárs len krokom (do 5km/hod)? Citovat
Přema Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 8 cvočků je na tapecu 5tých dvěří........ na couvání odblok nepotřebuješ...... Citovat
cvrlo Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 takže tých 8 je len na dverách, no a čo ostatné tapacíry? Keď to chcem dostať až k rt4, asi ich budem musieť vybrať viac, či...? Poraď mi, prosím ťa, nech neurobím nejakú blbosť Kade to mám ťahať a ako??? Dík!!! Citovat
Přema Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 Na co ostaní????? jen kufr a potom nějak z průchodky směrem k prahu a prahovou lištou až dopředu..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.