Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

minimum ilumination 0,1 LUx (night vision)

nie vzdy na nocne videnie je podmienka IR diody ;)

na toyote som mal kameru bez IR diod a fungovala v noci nakolko dokazala snimat od 0,1lux ako tato.

0,1lux je intenzita svetla nizsia ako mesacny svit... len pre porovnanie, poulicne osvetlenie ma intenzitu 10lux-ov. Takze tolko uz nasvietia aj spiatockove svetla. takze z toho vyplyva ze je tam dostatocna rezerva. Takze nie vzdy je potrebne IR prisvietenie pokial je dostatocna snimacia citlivost.

takze ziad nahovno sa nekona. :P

[upravil dne 1/3/11 14:01 Marcel00]

Odesláno

je to mozne ako pre koho... mal som aj taku ajtaku a nemal som problem. je to vec vkusu. :papa

bud kamerka s onicom lux citvlivostou ale s IR prisvietenim alebo kamerka s vybornou lux citvlivostou kde IR nieje potrebne.

luxy su luxy

[upravil dne 1/3/11 14:25 Marcel00]

Odesláno

Tak kamera je nainstalovaná, všechno funguje jak má, po zařazení zpátečky naskočí obraz z kamery..... no prostě parááááda:D

Díky Přemo za pomoc jak s výrobou přepínače video signálů tak i za technické konzultace mailem, SZ i telefonicky:papa:papa:papa;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

zdravím, tiež som si kúpil kameru pod špz, potreboval by som poradiť, ako mám šetrne rozobrať tapacír, kade mám viesť kábel... Zapájať to chcem do rt4.

Ďakujem

Odesláno

šetrně to nejde, převážně se utrhne všech 8 cvočků a je třeba koupit nové......jen upozornuji že do RT4 to nepůjde aby se to automaticky přeplo na video mod...tudíž na kameru při zařazené zpátečce......

Odesláno

aha, všetkých osem:mad:, to ich je toľko spolu na všetkých tapacíroch alebo...? Aby som vedel, koľko ich mám kúpiť. S tým, že to budem musieť zapínať manuálne, som sa zmieril, využijem je, len keď bude treba. A potrebujem odblokovať video, keď budem cúvať trebárs len krokom (do 5km/hod)?

Odesláno

takže tých 8 je len na dverách, no a čo ostatné tapacíry? Keď to chcem dostať až k rt4, asi ich budem musieť vybrať viac, či...? Poraď mi, prosím ťa, nech neurobím nejakú blbosť:bojim Kade to mám ťahať a ako???:myslim

Dík!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...