Haryk Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 blbá závada: teď v zimě mně občas svítí,že je vypnutý airbag u spolujezdce, stačí ujet cca 4-5 km vypnout motor znova nastartovat a už funguje Citovat
bibo807 Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 a zkoušel si ho u spolujezdce deaktivaci a aktivaci airbagu?možna nějaky kontaktik..mi to třeba začne svitit jak to dlouho toči a nechce nastartovat tak se mi to někdy ukaže a po zhasnuti motoru po nějake chvili to zase při startu zmizne Citovat
Wensdy Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 mě hláška airbagu vyskakuje když je velkej mráz a musim dlouho točit než to chytne. Asi to má dost do činění s napětím které při dlouhém startování trochu klesne. Jakmile potom motor chcípnu a zase nastartuju tak je vše zase OK. Citovat
somira Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Jo,jo... taky tak... když je venku velká zima a musím startovat dýl a baterce se moc nechce, tak hlásí vypnutý airbag u spolujezdce. Když po chvilce jízdy vypnu motor a nastartuji znova, hláška je pryč. Citovat
Haryk Odesláno 10. únor 2010 Autor Odesláno 10. únor 2010 díky,že vtom nejsem sám hold blbá závada Citovat
MatrixChose Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 807 je neskutečnej žrout elektriky, 4 trochu delší starty a je po baterce Citovat
plaz Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 to vis baterka ma jen tri roky zivotnost unas Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.