Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nazdar..moze mi niekto poradit? auto uzivam kazdy den do prace,ale vacsinu kilometrov najazdim po dialniciaciach ...podla manualu(UK haynes manual),by som mal menit rozvodovy remen kazdych 60 000km...nieje to skoro?

Odesláno

no co se tady psalo tak rozvody se mění ve cca 120000km, já měl taky řemen původní dokud sem nedělal rozvody, v mym případě asi 125 000km, po 60000je to fakt nějak brzy

Odesláno

Tak u mě (306 HDI) je psáno po 120k, pokud motor netrápíš, tak až 160k. U mě byl dělaný +/- 160k, takže další mě čeká na 320k. Já s tím jezdím do 2 000 otáček (dálnice trochu víc), takže se toho nebojím:aut. Je tam větší interval než u koncernu VW ;)

Odesláno

60 000 km, to mi připomíná atmosféráky, tam se dělá po 80 000. Nemáš náhodou 100kW HDI? Tam by ten interval mohl být nižší, ale za to ruku do ohně nedám.

Odesláno

Já dostal ze dvou různých Peugeot servisů tuto odpověď na dotaz o rozvodech:

rozvody se mění :

po 240000km nebo po 10-ti letech - při běžných podmínkách

po 180000km nebo po 10-ti letech - ztížené podmínky ( častá jízda po městě, nezahřátý motor a pod. )

Platí pro mou 307 - viz níže:super

Odesláno
Původně zaslal: MilanF1

60 000 km, to mi připomíná atmosféráky, tam se dělá po 80 000. Nemáš náhodou 100kW HDI? Tam by ten interval mohl být nižší, ale za to ruku do ohně nedám.

......mam 66kw hdi
Odesláno

Motory jsou stejné. Tak by to mělo být, jak jsem psal. My ho dělali na 160k.

To co píše martascz je fakt zajímavý, že by 16V byl o tolik lepší ;), tedy co se výdrže týče. Už vím, jakou motorizaci si pak koupím. ;)

Odesláno
Původně zaslal: shark734

asi to bude tym ze tam je vlhkejsia klima...u nas nebyva vlhko cely rok

..moze byt,aj zvolavacku na abs/esp som mal uz dvakrat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...