Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar hosi :roker

MAm takovi dotaz stratil jsem klice od me 205 rok v.88 :blicismajlik:blicismajlik .... Byl jsem se ptat v zamecnictvi jestli se da udelat klic podle zamku a bylo mi receno ze ano.....Jenze si nejsem nak jistej zda ten klic bude udelanej pracizne a pujde mi do vsech zamku.Nemate s tim nekdo skusenost??? Diky za odpoved

Odesláno

je to jedno,ale ta cena mě zaráží--přijel jsem před tu provozovnu,nechal si udělat dva klíče,vyzkoušel přímo na autě,zaplatil...,opravdu se mi pak podařilo otevřít i jinou 205...,jo-dal mi k tomu klíčenky zdarma, jeden klíč 115 kč, ale pár let nazpět

Odesláno

až teď jsem to pochopil :mad: sorry--mi ty klíče vyráběl podle klíče, néé podle zámku :ticho,podle zámku je samozřejmě jiná cena...

[upravil dne 9/2/10 ozzy56]

Odesláno

Tak sem se na to vsral pac mi ten burt co tam dela rek ne 850 kdyz sem se tam byl ptat minule ale 1200...Takze jedu na vrakac a koupim komlet vse za 1000kc takze parada akorad mam strach jak vyndat vicko od nadrze...Nevite nekdo setrnej postup??

Odesláno

Tak jsem rozjebal zamek a pak sem to skousel sikovkama a nic nasral sem se a vypacil to sroubovakem a je to cajk.Akorad to novy vicko tam jde pekne blbe davat ale vyndat jde dobre.Tak nevim co stim mam udelat:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...