rychtara Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Ahoj prosím nevíte kde by se dali sehnat dvě lanka která vedou přímo k motůrku na stahování oken.:myslim V Peugeotu mi prý prodají pouze celou sadu i lyštami atd. Díky :papa [upravil dne 9/2/10 rychtara] Citovat
gunron Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 bohuzel musim te zklamat, nema smysl menit jen lanka, protoze to nevydrzi. Neco podobneho jsem take resil a nakonec jsem koupil celou sadu neoriginal a funguje to. Navic vysla me na necelych 3000,- takze skoro zadarmiko. Citovat
RayBan Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 to gurgon: kde se dá ta sada sehnat ? Mě odešla stahovačka u PP dveří a rád bych to někdy dal dohromady. Citovat
miko-art Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 s tými PP dverami je to asi osud. mne sa zase rozsypali obi dva plastové \"jazdce\" čo behajú v tých kolajničkách, lanká zostali pohádzané na dne dverí, zatiaľ som to okno \"zašpalkoval\" drevenou latkou oproti dnu dverí, kým nezoženiem tie debilné plastové \"behače\", ani neviem, či sa mi potom podarí potom dať naspäť tie lanká. Citovat
techynal Odesláno 18. duben 2010 Odesláno 18. duben 2010 Pred dvomi rokmi odislo LP okno, takze bol problem s parkovacimi automatmi, lebo sa litok ci platenie riesilo vzdy otvorenim dveri a prestrcenim ruky - mnohokrat dost vtipne u obsluhy. Potom mi niekto nabural auto na pravej strane a usiel, takze dvere isli cez poistku a hodil sa tam aj system otvarania okien, ktory sa pouzil potom vlavo. Avsak teraz na zaciatku zimy mi z nicoho nic odislo PP, po rozobrati bolo lanko cele roztrapkane, vysuchane, kladky, ktore tam boli a klzalo po nich lanko ostali tiez cele znicene. Novy mechanizmus stoji dost vela a vzhladom k tomu, ze ide o PP, tak nemam potrebu to vobec menit. Uz v minulosti som cital o tom, ze vela ludi ma problemy s oknami a stahovanim, zial postihlo ma to opatovne tiez. Citovat
pastorek Odesláno 18. duben 2010 Odesláno 18. duben 2010 Pred pár dňami som toto riešil na Passate a zohnali sme celý mechanizmus z búračky za 30 €. Samotné lanká nikde nezoženiete, nedodávajú sa. Citovat
shwaara Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 Jenže stahovačky z bouraných 607 jsou pryč jako první, ještě dřív než 17\" kola Citovat
techynal Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 shwaara: Po kolko sa to asi tak predava? Citovat
Budhas Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 To je takovej problém si udělat lanka..?? Citovat
shwaara Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 Jee, to fakt nevím, ale už jsem se párkrát ptal a vždy to bylo prej hned pryč. Citovat
Guest servisman Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 nevím je to sice 406 ale snad kdyby se do toho někdo pustil rozebral.Lanko by se dalo někde sehnat.Za pokus by to stálo http://www.karyam.wz.cz/okno.htm Citovat
Budhas Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 Dneska jsem to měl komplet rozložená včetně lanek, přišly mi plastový jezdce od Bernera, tak jsem se do toho dal...a během čtvrt hodinky nebylo co řešit....šlo to jako po másle....naštěstí lanka jsem měl v pořádku... Citovat
pastorek Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 Nieje problém si ich vyrobiť ale musím súhlasiť gunronom že to nič nevydrží. Originál sa používa nejaký pletenec ktorý sa bežne nevyrába. Nahradili sme ho najkvalitnejším kordovým lankom a vydržalo pol roka. Citovat
Budhas Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 Snad by bylo možné sehnat z jioné stahovačky a zkrátit by se dala...jen prodloužit asi ne... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.