Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj

prosím nevíte kde by se dali sehnat dvě lanka která vedou přímo k motůrku na stahování oken.:myslim:myslim

V Peugeotu mi prý prodají pouze celou sadu i lyštami atd.

Díky :papa:papa

[upravil dne 9/2/10 rychtara]

Odesláno

bohuzel musim te zklamat, nema smysl menit jen lanka, protoze to nevydrzi. Neco podobneho jsem take resil a nakonec jsem koupil celou sadu neoriginal a funguje to. Navic vysla me na necelych 3000,- takze skoro zadarmiko.

Odesláno

s tými PP dverami je to asi osud. mne sa zase rozsypali obi dva plastové \"jazdce\" čo behajú v tých kolajničkách, lanká zostali pohádzané na dne dverí, zatiaľ som to okno \"zašpalkoval\" drevenou latkou oproti dnu dverí, kým nezoženiem tie debilné plastové \"behače\", ani neviem, či sa mi potom podarí potom dať naspäť tie lanká.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Pred dvomi rokmi odislo LP okno, takze bol problem s parkovacimi automatmi, lebo sa litok ci platenie riesilo vzdy otvorenim dveri a prestrcenim ruky - mnohokrat dost vtipne u obsluhy. Potom mi niekto nabural auto na pravej strane a usiel, takze dvere isli cez poistku a hodil sa tam aj system otvarania okien, ktory sa pouzil potom vlavo.

Avsak teraz na zaciatku zimy mi z nicoho nic odislo PP, po rozobrati bolo lanko cele roztrapkane, vysuchane, kladky, ktore tam boli a klzalo po nich lanko ostali tiez cele znicene.

Novy mechanizmus stoji dost vela a vzhladom k tomu, ze ide o PP, tak nemam potrebu to vobec menit. Uz v minulosti som cital o tom, ze vela ludi ma problemy s oknami a stahovanim, zial postihlo ma to opatovne tiez.

Odesláno

Dneska jsem to měl komplet rozložená včetně lanek, přišly mi plastový jezdce od Bernera, tak jsem se do toho dal...a během čtvrt hodinky nebylo co řešit....šlo to jako po másle....naštěstí lanka jsem měl v pořádku...

Odesláno

Nieje problém si ich vyrobiť ale musím súhlasiť gunronom že to nič nevydrží. Originál sa používa nejaký pletenec ktorý sa bežne nevyrába. Nahradili sme ho najkvalitnejším kordovým lankom a vydržalo pol roka.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...