Y2K Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ZXPST7DJ4yQ Som zvedavy na nazory... [upravil dne 9.2.2010 Y2K] Citovat
shark734 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 no jak som zbadal v nadpise Rytmus tak som to vypol... Citovat
punkac Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 nedokoukal jsem to, tenhle styl není můj šálek kávy Citovat
Y2K Odesláno 9. únor 2010 Autor Odesláno 9. únor 2010 No jo...tak si skuste vypnut zvuk a aspon pozriet to \"dielo\" Citovat
shark734 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 jednoducho povedane nemam rad ten styl hudby(ak sa to da nazvat hudbou) a najviac asi toho pana ...Rytmus nieje kral ale kkt (toto som nevymyslel ja) Citovat
Y2K Odesláno 9. únor 2010 Autor Odesláno 9. únor 2010 samozrejme takyto nazor vseobecne prevlada... Ale kazdy hodnoti len z toho ako ho pozna z obrazovky, hudby a verejnej prezentacie.... Osobne je to cosi uplne ine Kazdopadne si myslim ze video sa podarilo, najma efektami teda. Celkom pekne pozeranie [upravil dne 9.2.2010 Y2K] Citovat
Fusion Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Hudba se mě nelíbí ale klip je fakt dobrej. Něco na styl Já Legenda apod. Rytmus sa rozhneval a roz*jebal celú Blavu Citovat
Qcko Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Tak rozbita Bratislava, s tou si moc prace dat nemuseli, ale je to paradne, kazdopadne Riťhnus nesklamal a je **** ako vzdy:mrk Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Klip aj pesnicka paradna Klip sa konecne dostal aspom v ramci SK na uplne iny LEVEL ... A presli sme od obycajnych klipov za par korun k tym svetovim ... Neviem ako v ramci CZ, ich klipy moc nepoznam ... Fusion on ju nero*jeb*l To neni podstatou klipu ... Narazky na Rytmusa netreba snad ani komentovat Hlavne od Sharka Uvedom si ze ten \"kkt\" az taky kkt nebude ked bez vzdelania a velkej namahy ma to co ma ... Uz len to hovori o jeho sikovnosti To ako sa verejne prezentuje , to uz je viacmenej jeho ciel ... A ocividne sa mu v tom dari ... Citovat
Y2K Odesláno 9. únor 2010 Autor Odesláno 9. únor 2010 Kua Lubk0, lepsie by som to ani ja nenapisal... RESPECT a 100% suhlas Citovat
shark734 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 dobre nieco dokazal, to uznavam....ale uz len to ma vie nastvat ked som na nejakom festivale a on tam zacne nadavat publiku a to publikum sa tomu este aj smeje Citovat
Y2K Odesláno 9. únor 2010 Autor Odesláno 9. únor 2010 Původně zaslal: shark734 ale uz len to ma vie nastvat ked som na nejakom festivale a on tam zacne nadavat publiku a to publikum sa tomu este aj smeje To tiez netreba chapat len takto jednoznacne Citovat
AKCZ Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Nejdrazsi? Uh.. to koukam a nechce se mi verit ze udelat z mesta rujnu nejde i levnejsim zpusobem nez nejdrazsim ale to je vec kazdyho do ceho chce nasypat koruny Zpracovany to je dobre Tenhle styl hudby neposloucham ale nemam nic proti nemu .. spis to mnohym \"hip hoperum, raperum\" nejak neverim.. (mluvim ted obecne) [upravil dne 9/2/10 AKCZ] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Shark, lenze to je jeho ciel ... Preto je stale o nom hovori, preto je ho plny internet, preto vsetci vedia co znamena Rytmus... Neni hlupak, len s tohoto titulu ... S tohoto titulu dokazal byt uspesnejsi nez hocijaka slovenska kapela, dokazal predat najviac albumov, dokazal si najviac naplnit koncerty. Pytam sa preco ? Na Slovensku hlavne v zrodoch Rapu ako takeho bolo vela uspesnych kapiel, ktore oplivali lepsimi \"rapovimy vlastnostami\" . Lepsimy ako pre koho, ale ich pesnicky boli minimalne na takej istej urovni, ako pesnicky onoho \"kkt\" Rytmusa ... Drviva mensina, Luza, H16, AMO, Vec, Miky MOra a iny ... Proste ich pesnicky boli na rovnakych leveloch. Pytam sa znova, preco su neni aj oni taky uspesni dnes, ako Rytmus ? Kopa s tych chalanov v tych kapelach mala vecsie vzdelanie, neboli to cigani, a mali ovela lepsie rodinne zazemie pre zacatie svojej rapovej karieri ako Rytmus. Tak preco su teraz neni hore ? Ved spievali o tom istom, mali taktiez klipy o tom istom, tak preco ? Urcite to nebude kvoli tomu, ze Rytmus je negramotny, dementny, ci inak otitulovany kkt. Naopak prave on si spravil vlastne vydavatelstvo, teraz ma pokial sa este nemylim nejaky obchod s handrami, ten clovek ma v hlave toho vela... A velku cast jeho uspechu predstavuje jeho predstavovanie primityvnosti na verejnosti ... Je to tak ... Ked dnes niekomu, kto hip hop nepocuval, poviem meno nejakeho slovenskeho rapera zo spominanych kapiel hore, tak ho poznat nebudu. Ked poviem Rytmus, tak budu presne vediet, o koho sa jedna... Aj negativna reklama je v tomto smere reklama ... Je znamy, casto omielany v mediach, v telke, v radiu, rozhovry, kazdy ho povazuje za exkluzivneho hosta... Vsade vidim ako rytmusa kazdy neznasa, ale ked je v nejakej relacii, tak prudko stupa sledovanost Ako je to mozne ? Tymto hnusne nudnym dlhym textom som chcel len poukazat, ze ten cigan ma v hlave viac, ako cela slovenska hudobna scena co je vidiet hlavne na vysledkoch Citovat
Y2K Odesláno 9. únor 2010 Autor Odesláno 9. únor 2010 Ja poznam aj tych ostatnych co Lubk0 menoval Este doplnim... Ukazte mi dakoho kto sa na to lepsie hodi ako on, kto ma taky face, taky hlas, take vystupovanie... Ja teda len velmi tazko viem dakoho takeho najst... Samozrejme ostatne uz bolo popisane Citovat
OK406 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Jak si na to přišel, že je to nejdržší videoklip??? Myslím, že ento vidoklip je mnohem držší : http://www.youtube.com/watch?v=2flyWcFJfQc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.