Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307 - následek včerejšího přetahování s kancem

Recommended Posts

Odesláno

Přeji brzké uzdravení a mnoho pohodových km za volantem P 307.

Možná tě rychleji uzdraví Zlatopramen nebo Březňák :D

[upravil dne 7.2.2010 mares]

Odesláno
Původně zaslal: mares

Přeji brzké uzdravení a mnoho pohodových km za volantem P 307.

Možná tě rychleji uzdraví Zlatopramen nebo Březňák :D

[upravil dne 7.2.2010 mares]

Původně zaslal: vendi.stejskal

Pěkný autí,tak se rychle uzdrav abys ho mohl pořádně provětrat,jinak přeju hodně km bez nehod:super

Díky moc :super už mě nebaví koukat na něj jen z okna sedět vedle přítelkyně když ho řídí :bojim:bacha

Odesláno
Původně zaslal: Gabriel 307

Jj uzdrav se a pořádně ho někde na silnici protáhni.Já ho mám 4 měsíce a je to :super

Dík :) já do toho přesednul z Daewoo Lanose a je to parádní ježdění :super a ta luxusní spotřeba, po městě je to 6l na 100 a s dejvem sem měl 12-14l na 100:bojim

Odesláno

poradil by mi někdo s výběrem lízátka pod nárazník? Origo stojí 1330 a jetý sem splašil za 700, což mi přijde docela drahý. Neměl by někdo nápad jaký by tam šlo? Co jsem tu četl okolo, tak se dá použít z Laguny, ale nevim jestli by páslo i na 307:myslim Tady po Ústí jezdí taky bílá 307 ale 3D a s tim lízem vypadá pěkně, na tom mojim mi to docela chybí :(

Odesláno

No pokud se ti 7stovek zdá moc tak to snad možná si neměl jít do 307.Na to je pomalu,dá se říct,vše poněkud dražší.Ale u kterého dnešního moderního auta ne že?Co bych ti poradil počkej si tedy ještě třeba jedem měsíc,došetři a kup ten origo než tam mít ňákou slátaninu která ti nebude pořádně ani držet a kterou na 1 vyššim obrubníku sundáš.A to nemluvim o vzhledu.

Odesláno

Za kousek plastu kterej kdykoliv můžu utrhnout mi to fakt přijde moc. Mě jde o to jen neodrbat nárazník. Ale máš pravdu, origo je origo :) Dávalo se to na nárazník vůbec k žebrácký výbavě? :D ( to byl vtip )

Odesláno
Původně zaslal: sekaj

307 taky ale asi ho předchozí majitel někde odbal o patník.

odrbal ho někde Belgičan jeden :nevim Nedalo mi to a odpajdal sem se s holema k autu a kouknul na to, jsou tam i potrhaný držáky :fnuk se s tim asi moc ne*ral

• O 2 týdny později...
Odesláno

na dorábaný alarm by som si dal bacha.....mne niečo odrovnáva BSI a alarm je jedným z horúcich kandidátov. Keď budem mať trochu čas zabehnem do servisu či sa podozrenie potvrdí.....

Ináč pekný vagón:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...