alihen Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 skusal som to uz na fore 307, no skoro bez odozvi hadam tu pochodim lepsie cavte odbornici. kamarat ma problem s kurenim na P 307 1.6 16V, kod motora NFU, r.v. 12/2002, manualna klima. mmt je po vymene vodnej pumpy, termostatu a zatky vyrovnavacej nadrzky na chl. zmes. auto nekuri ani po zahriati motora. vyzera to tak, ze zacne kurit iba pri otackach 5000 (jazda na dialnici) spuste este nieco poradit, uz ho nebavi menit suciastky systemom POKUS-OMYL dakujem za kazdy postreh Citovat
pastorek Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Po zohriatí motora nech skúsi dotykom zistiť či sú teplé obe hadice do kúrenia. Ak nie tak odvzdušniť. (odvzdušňovák je v červenom krúžku) Ak áno tak odpojiť hadice a prúdom vody prepláchnuť radiátor. (spoje sú v zelených krúžkoch) Teoreticky by mohol byť problém i v ovládaní klapiek na vstup vzduchu a prepínanie medzi kúrením a chladením. [upravil dne 6/2/10 pastorek] Citovat
alihen Odesláno 10. únor 2010 Autor Odesláno 10. únor 2010 dakujem za odpovede ked to pomoze, dam vediet Citovat
alihen Odesláno 20. únor 2010 Autor Odesláno 20. únor 2010 obvzdusnene je to OK, postup bol spravny, prefuknutie tiez prebehlo 2 x, no zavada pretrvava este ze sa uz blizi jar stale to kuri iba pri ot 5000 a viac Citovat
Dopiťák Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 v tech 5000 oteckach to fouka lechce telpej vzduch nebo to fouka naplno tak jak to ma?.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.