Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja nerek ze za to chci dat 160t jen na to tolik mam. Auto na hranici rozpoctu uz znova nekoupim. Aby jste meli predstavu co chci- na Sauto.cz je jedina benzinova 406 sedan z roku 2004, bila. To auto ma vse tak jak to chci, az na loketky a neorigo kola,ale to ozelim. I ty kola jsou vkusne zvoleny. Je nadherna, cista a aspon na fotce vypada udrzovana. Bejt to aspon 2.0 benzin jedu pro ni.

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Původně zaslal: Mila_S

...Předtím jsem měl stejnej model z 1993 ...

To hadam nie :myslim

No tak o faceliftu se snad nemusím rozepisovat, ne? :P

Odesláno

máš si myslim hlavně špatný kritérium ten rok vzhledem k počtu těchhle 406tek :roll

Já jí mám třeba taky z bazaru, ale autorizovanýho. Jsem 4tý majitel. Měly to přede mnou 2 firmy a nějaká 56ti-letá paní. Za 2 roky co to auto teď mám jsem měnil jen silentbloky motoru, jinak jen to co se běžně mění (hlavně rozvody, svíčky, olej a filtry hned po koupi). :)

Moje kritéria tehdy byly 406, sedan, 2.2i nebo 3.0 V6 (spíš jen kdyby náhodou se objevil) , novej model, dohledatelná historie

Odesláno

Jo, dáš za auto 130 a těch 30 do toho nasypeš na prvotním servisu, aby to za něco stálo. Rozvody, brzdy tutově, náplně, zpravidla pár věcí na podvozku, gumy. To se kupuje prakticky do každého auta. Plus u nich rády praskají přední pružiny, takže je vhodné uložení tlumičů... a naskáče to než bys řekl švec. A pokud chceš 2003 nebo 2004, tak ta už má MUX, což je zbytečně riziková věc navíc. Oproti tomu je v inzerci za aktuálních 95tis auto, na kterém je to všechno udělané plus pár věcí navíc, není na něj potřeba šáhnout a nemá ten blbej MUX, páč je to 2001. Fakt vás hoši nechápu, furt brečíte jak nejsou auta, a když máte u nosu takovejhle kousek, ofrňujete se a nic vám není dobrý. Ojetina není funglovka ze salónu, kde si naklikáte konfigurátor...

Odesláno

oddie:

ja mam auto skoro 3 roky, a s muxem doteraz nebol najmensi problem. To skur u starsich modelu furt nejdou budiky, a neco blbne kvuli studenym spojom... :P

Odesláno

no můj názor je že je v podstatě jedno který rok to bude , samo už bych se díval po novém modelu ale důležitý je aktuální stav myslím že kriterium r.v. bych nebral jako nejdůležitější ......nebot jsem měl auto mladší než mám teď, a jestli si myslíš že do toho nebudeš moc sypat je velký omyl, myslím že do toho nasypeš úplně stejně , důležité je jak se o to předchozí majitel staral, r.v. na tom bych nebazíroval neb to může být auto z roku 98 a voňavka viz prodej 406break od Pe.tr tuším ?...tot jen můj názor

Odesláno

Jasne ze koukam i po starsich, ale pod rok \'02 bych opravdu jit nechtel. Preci jen 8 let stary auto....ale mas pravdu stav rozhoduje. Ale z pozadovane motorizace neuhnu ani o pid.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...