Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

medvěd, to my bylo jasný že se nic rozděloat nebude, taky to bylo myšlený jako vtim..... jinak při přihlašování na moderátory jsem nebyl řádným členem.... alespoň v tu dobu sem si myslel že musím :D.... v příštích volbách bych to ale chtěl zkusit

Guest Scratch
Odesláno
Původně zaslal: Laďa

Správně Medvěd.:potlesk Kritizovat umí každý.

my ale nekritizovali, spis jsme napsali, ze se muzem pridat, tak jako se nejaky veci delaji za pochodu, nemusi se kvuli tomu snad vypisovat konkurz. Rad bych take podotkl, ze v dobe toho konkurzu jsem pracoval 20 hodin denne a na nejaky moderovani jsem opravdu nemel cas ani silu......

Odesláno

Ja se divim, ze to jeste furt resite. Myslim, ze celkove moderatori funguji dobre. Samozrejme ne dokonale -kazdy se sekne. Bohuzel moderatorstvi je caove narocne. Kazdy nemuze cumet na forum 16 hodin denne.

A jedna rada na zaver: pokud mate s nejakym moderatem problem (pripominky) domluvte se primo s nim.

Jak uz tady padlo. Kritizovat a ukazovat na neci chyby dokaze kazdy, ale jit a neco zmenit uz neni takova sranda. :papa

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

Původně zaslal: Laďa

Správně Medvěd.:potlesk Kritizovat umí každý.

my ale nekritizovali, spis jsme napsali, ze se muzem pridat, tak jako se nejaky veci delaji za pochodu, nemusi se kvuli tomu snad vypisovat konkurz. Rad bych take podotkl, ze v dobe toho konkurzu jsem pracoval 20 hodin denne a na nejaky moderovani jsem opravdu nemel cas ani silu......

To kritizování nebylo přímo na vás, ale všeobecně na členy co kritizují a do konkurzu se stejně nepřihlásí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...