wooody Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 medvěd, to my bylo jasný že se nic rozděloat nebude, taky to bylo myšlený jako vtim..... jinak při přihlašování na moderátory jsem nebyl řádným členem.... alespoň v tu dobu sem si myslel že musím .... v příštích volbách bych to ale chtěl zkusit Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Původně zaslal: Laďa Správně Medvěd. Kritizovat umí každý. my ale nekritizovali, spis jsme napsali, ze se muzem pridat, tak jako se nejaky veci delaji za pochodu, nemusi se kvuli tomu snad vypisovat konkurz. Rad bych take podotkl, ze v dobe toho konkurzu jsem pracoval 20 hodin denne a na nejaky moderovani jsem opravdu nemel cas ani silu...... Citovat
f3Rd@ Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Ja se divim, ze to jeste furt resite. Myslim, ze celkove moderatori funguji dobre. Samozrejme ne dokonale -kazdy se sekne. Bohuzel moderatorstvi je caove narocne. Kazdy nemuze cumet na forum 16 hodin denne. A jedna rada na zaver: pokud mate s nejakym moderatem problem (pripominky) domluvte se primo s nim. Jak uz tady padlo. Kritizovat a ukazovat na neci chyby dokaze kazdy, ale jit a neco zmenit uz neni takova sranda. Citovat
Laďa Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: Laďa Správně Medvěd. Kritizovat umí každý. my ale nekritizovali, spis jsme napsali, ze se muzem pridat, tak jako se nejaky veci delaji za pochodu, nemusi se kvuli tomu snad vypisovat konkurz. Rad bych take podotkl, ze v dobe toho konkurzu jsem pracoval 20 hodin denne a na nejaky moderovani jsem opravdu nemel cas ani silu...... To kritizování nebylo přímo na vás, ale všeobecně na členy co kritizují a do konkurzu se stejně nepřihlásí. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Tak jako tak pomahat mužete všichni tím že nahlásíte příspěvek který je proti pravidlům, Honza a někteří další nám taky pomáhájí. Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 ok, budu posilat, predpokladam tlacitko report... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.