Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vľavo hore zadaj svoje VIN, v strede prepni na Podskupiny, v strednom stĺpci obrázkov klikni na obrázovk palubnej dosky, vpravo dole klikni na obrázok volantu zobrazený čiarkovane, dole sa ti objaví riadok \"ovládanie pod volantom\". Klikni na neho, ortvorí sa ti nové okno s obj. číslami a obrázkom ovládania.

Odesláno

Obávám se, že 307my měly už všechny COM (sestava páček pod volantem) a tam se nedá samostatně měnit nic. Jenom celý COM a ten myslím v Autokelly nebudou mít, jedině origo v peugeotu a je to pěkně drahé. Podle VINu to v serviceboxu najdeš i s cenou. Pokud se ti to nepodaří, tak dej VIN a my ti to najdem.

Odesláno

Taky jsem to našel stejně jako čakom. Ale v tom benexu byla ta cena stejná, nebo vlastně vyšší, takže bych to koupil u peugeota. Stačí se u nich zeptat.

[upravil dne 5/2/10 HonzaZ]

Odesláno

páčka blinkry musim už jí přidžovat když chci vypnout blinkr sice už jsem si zvyknul mám to už od koupě bude to rok a pul ale už mě to se.. jinak jenom pár závad

Odesláno

Takže nadrží aretace páčky? Nechá se trochu rozebrat, lehce natáhnout pružinu pod kuličkou, ale nesmí se to přehnat. Musí ale celý COM dolů. Te znamená odpojit baterku. Počkat tak asi 10 minut, než se vybijí kondíky v ŘJ airbagů. Potom vycvaknout airbag, odpojit, sundat volant, sundat horní a spodní kryt tyče volantu, sundat COM. Pozor, přelepit lepící páskou otočný středový díl vůči tělesu COMu. Nesmí se pootočit. Toto vše nejlépe dělat, když byl volant natočen pro přímou jízdu. Potom můžeš na otočeném COMu rozebrat mechanismus páčky. Potom vše složit v obrácenám postupu. Zapojit baterii, chvíli počkat, potom klíček do polohy příslušenství (Snažit se nebýt v dosahu airbagu z důvodu bezpečnosti), chvíli počkat cca 1 min a nastartovat a mělo by být vše OK. Možná by se to nechalo udělat bez demontáže COMu, ale je tam blbý přístup. Šroubky jsou zespoda. Jsou to torx. Uvidíš.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...