jirka307 Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 jak najdu na service boxu v nahradnih dilech prepinače blinkru: Citovat
čakom Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 přístrojova deska → ovladaci prvky pod volantem [upravil dne 5.2.2010 čakom] Citovat
AnotherOne Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Vľavo hore zadaj svoje VIN, v strede prepni na Podskupiny, v strednom stĺpci obrázkov klikni na obrázovk palubnej dosky, vpravo dole klikni na obrázok volantu zobrazený čiarkovane, dole sa ti objaví riadok \"ovládanie pod volantom\". Klikni na neho, ortvorí sa ti nové okno s obj. číslami a obrázkom ovládania. Citovat
jirka307 Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 diky moc ale jak poznám třeba na autokelly které to jsou Citovat
HonzaZ Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Obávám se, že 307my měly už všechny COM (sestava páček pod volantem) a tam se nedá samostatně měnit nic. Jenom celý COM a ten myslím v Autokelly nebudou mít, jedině origo v peugeotu a je to pěkně drahé. Podle VINu to v serviceboxu najdeš i s cenou. Pokud se ti to nepodaří, tak dej VIN a my ti to najdem. Citovat
čakom Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 podle obrazku co je na benexu jsou i neorigo http://eshop.autobenex.cz/cz/sortiment/vnitrni-vybaveni/rucni-nozni-pakovy-system/?skt=18638.1.0 kely mi nefunguje [upravil dne 5.2.2010 čakom] Citovat
HonzaZ Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Aha, no vidíš, to jsem netušil, že to má autobenex, nicméně si myslím, že cenově tam asi žádná úspora nebude. [upravil dne 5/2/10 HonzaZ] Citovat
jirka307 Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 http://www.dobrealevne.cz/ našel jsem tohle ale nevim jestli tam pujdou vin.vf33erhyb82692599 díky Citovat
čakom Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 že by http://eshop.autobenex.cz/search.asp?EXPS=624271&STP.x=26&STP.y=11 origo číslo je 624271 cena 8375,- v peu jinak když si brnkneš do benexu, kelly atp. nahlasiš jim origo obj.č. tak oni maj převodniky a převedou si to na svoje obj. č. [upravil dne 5.2.2010 čakom] Citovat
HonzaZ Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Taky jsem to našel stejně jako čakom. Ale v tom benexu byla ta cena stejná, nebo vlastně vyšší, takže bych to koupil u peugeota. Stačí se u nich zeptat. [upravil dne 5/2/10 HonzaZ] Citovat
HonzaZ Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Pokud je to v kelly za 7000,-, tak není co řešit. Jenom na Jirku307 dotaz, co máš vlastně za problém? Citovat
jirka307 Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 páčka blinkry musim už jí přidžovat když chci vypnout blinkr sice už jsem si zvyknul mám to už od koupě bude to rok a pul ale už mě to se.. jinak jenom pár závad Citovat
HonzaZ Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Takže nadrží aretace páčky? Nechá se trochu rozebrat, lehce natáhnout pružinu pod kuličkou, ale nesmí se to přehnat. Musí ale celý COM dolů. Te znamená odpojit baterku. Počkat tak asi 10 minut, než se vybijí kondíky v ŘJ airbagů. Potom vycvaknout airbag, odpojit, sundat volant, sundat horní a spodní kryt tyče volantu, sundat COM. Pozor, přelepit lepící páskou otočný středový díl vůči tělesu COMu. Nesmí se pootočit. Toto vše nejlépe dělat, když byl volant natočen pro přímou jízdu. Potom můžeš na otočeném COMu rozebrat mechanismus páčky. Potom vše složit v obrácenám postupu. Zapojit baterii, chvíli počkat, potom klíček do polohy příslušenství (Snažit se nebýt v dosahu airbagu z důvodu bezpečnosti), chvíli počkat cca 1 min a nastartovat a mělo by být vše OK. Možná by se to nechalo udělat bez demontáže COMu, ale je tam blbý přístup. Šroubky jsou zespoda. Jsou to torx. Uvidíš. Citovat
jirka307 Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 do toho jse mi nechce asi zajedu peugeotu v žatci tam mi nabizeli že to do 1500 opravily doufám že to bude chvily fungovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.