jadek Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Zdravím, poslední dobou jsem postřehnul, že mi to moc \"chlasta\". Nevíte čím by to mohlo být ? Když jsem to tak počítal, vychází mi to nad 10l na 100km.. Mám 106ku 1.4 motor .. 55KW .. díky za rady Citovat
Cardaaa Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 tak spotřeba je v zimě o něco větší ale že by o tolik:ojá mám spotřebu 7,3l...zkus vyčistit lambdu...mě to pomohlo:super Citovat
bara Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 V zimě je vždycky o něco větší spotřeba,ale na 1,4 je to v dnešní době celkem dost ! ! Ale na kontrolu toho máš celkem dost,nejen lamda sondu,katalyzátor event.výfuk,ale taky svíčky a spoustu jiných věcí.Jak a kdy ti vypíná aut.sytič?Je hodně věcí co to ovlivní i nekvalitní palivo,najezdíš míň.Musíš to prolízt celý. Citovat
Hafity Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Začni kontrolou svíček a vzduchového filtru.... Citovat
Holland Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Nechej autíčko v garáži-minimál.spotřeba a vyjed až bude teplo:super pak si pohraj;) Citovat
jadek Odesláno 3. únor 2010 Autor Odesláno 3. únor 2010 Původně zaslal: Holland Nechej autíčko v garáži-minimál.spotřeba a vyjed až bude teplo:super pak si pohraj;) bohuzel musim dojizdet do skoly kazdy den, jinac bych tu spotrebu tolik neresil .. ale denne 35km pri takovéé spotrebe :myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.