Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

BSI je inteligentní rozvodná jednotka, která řídí a koordinuje v podstatě všechny funkce auta. Toto auto má datovou sběrnici. U aut s datovou sběrnicí se radio nekóduje kódem, ale pomocí diagnostiky se přihlásí. Po připojení do auta bez přihlášení rádio pípá, ale mělo by hrát.

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

BSI je inteligentní rozvodná jednotka, která řídí a koordinuje v podstatě všechny funkce auta. Toto auto má datovou sběrnici. U aut s datovou sběrnicí se radio nekóduje kódem, ale pomocí diagnostiky se přihlásí. Po připojení do auta bez přihlášení rádio pípá, ale mělo by hrát.

tak ho odblokuji jedine přes diagnostiku vpeugeotu? radio je locked a chce po mne kod
Odesláno

tak už tomu rozumim , dle vinu jsi od vyroby nemel v aute radio origo , tzn to co tam je tam nepatří a kod od nej pres nas neziskas , bud nejakej radio hacker v zastavarne ale tusim ze peu a cit neumej .

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

to je divny , pak to neni puvodni radio

koupil sem ho od chlapika kterej nevi cod ale v aute mu to hralo a mam jeho auta vin
Odesláno

Tak jsem kouk do service boxu a ve schematech u radia neni BSI. Takže opravdu je to radio kódované. Dokonce v manuálu píšou po montáži zadáme kód. Takže jedině, že by Pe.Tr podle VINu zjistil kód. Takže to co jsem psal výše pro tento případ neplatí.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

5512

diky moc,hned to pujdu zkusit:potlesk:potlesk

rádio zapojeny a pěkně hraje,díky moc za pomoc

[upravil dne 3.2.2010 holub]

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Aj ja som mal taký problém...Zavolaj do pobočky a povedz že potrebuješ kod na radio, nadiktuj VIN a oni ti povedia hned kod.:roker

[upravil dne 6/8/10 mailo]

• O 13 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...