marohdi Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 chcel by som dat vsetky dvere s noveho na stary model da sa to?Farba mi sedi jedna sa mi o calunenie Citovat
Ferry Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 tapecirunky maji trochu jine uchyceni a navic jsou jina ovladaci tlacitka stahovani oken (jine vnitrni zapojeni a jine konektory). Samotne dvere se nicim nelisi, ty jsou zamenitelne, pouze zadni dvere se lisi dle verze sedan / kombi [upravil dne 2/2/10 Ferry] Citovat
marohdi Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 to viem ze je tam ine uchytenie calunenia ja to chcem prehodit kvoli tomu caluneniu nepajanie el. sa neda prerobit? Citovat
Ferry Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 ne, tlacitka ovladani maji jine vnitrni zapojeni, muselo by se prekopat komplet zapojeni vsech dratu do vsech dveri + vymenit vsechny elektricke stahovacky oken Citovat
marohdi Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 old model mam len predne okna v el. Citovat
martin406hdi Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 blbost.. bracho ma old model a daval tam tapaciry z new model. vsetko pasovala ako rit na serbel len s elektrikou sa bolo treba troska pohrat a pozapajat. priemerne zdatny elektrikar to ma hotove za pol dna... a netreba nic naviac dokupovat, prekablovat.. nic.. len premerat a poletovat.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.