Guest joda4O6 Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Ahoj vsem nikde tady nemuzu najit jak se sundava radici paka:bojim nemate nekdo osvedceny recept jak na to aniz bych si neco udelal nebo te řadicce diky za odpovedi:papa Citovat
Ferry Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 zkus odloupnout nahore to vicko se zobrazenim kulisy razeni, nektere 406 ( zrovna ta moje ) pod ni maji sroubek. U jiny je to jen narazene na plastovem trnu, takze je treba kroutit a tahnout silou smerem nahoru dokud nepovoli (bacha abys nemel diru ve strese a nebo vyrazeny zuby ) Citovat
acron Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 na 406 staci tu kulisu vylupnut zbadaš tam šrob a už maš po starostiach ja som si menil paku a tiež som nad tym maturoval najskor tahal som krutil som a nič hh a stači len vylupnit to viečko na pake hore Citovat
Burisek Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 já jen trhnul a byla venku....... ,zuby mám všechny měl jsem jí jen naraženou na plastu..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.