Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Články o Peugeotech z časopisů a novin na forum?

Recommended Posts

Odesláno

Našel jsem nějaké články v časopisech, třeba o 206, 406 apod. Tak kdyby byl zájem...

ZDE:

Chci se ale zeptat, zda je možné to takto publikovat zde foru - jakože mám ten pocit, že asi ne, že to bude chráněno autorským zákonem...

Pokud ne, asi to jedině dát někam na web a dát na to odkaz... :myslim

[upravil dne 10/2/2010 Marcel505]

Odesláno

Myslim si ze zrovna z okopirovanych clankov zo starsich novin by to vadit nemalo, aj tak predpokladam ze sa uz nedaju tie cisla kupit:super ... alebo napis rovno redakcii casopisu mail a spytaj sa priamo ich ci mozes, ja som to raz spravil a mal om kladnu odpoved;)

Odesláno

Honza z Nera: Je tam něco o tom, že i v dešti je stejně bezpečná jako na suchu... :)

Všechno bude, jen se tím musím prohrabat. Slibuji, dám to sem (ať už sem nebo na nějaký web).

To že bych jim napsal je dobrý nápad, třeba by to brali jako dobrou reklamu... (a nebo by se naštvali a podali si mě :nevim )

Oni to spíš kopie nejsou, jsou to spíš konkrétně ty články v časopisech. :cool:

Co admini na to?

Odesláno

Mno, já mam dojem že něco podobnýho se řešilo v levelu a vysvětlený to tam bylo tak, že když používáš citace článků a je pod tím uvedeno kdo, co, jak a kde to spáchal tak je to ok (sacré numero je ta nejvíc kára, jako ostatně všechny peugeoty :D , Franta Vochcalpádlo, Tuzingmagazín).... Ale s celými naskenovanými časopisy to netuším, to asi bude kapánek jiný :myslim

Odesláno

Asi bych celý ten článek nascenoval, napsat k němu odkud a číslo časopisu by problém asi nebyl. Tak je otázkou to naskenování...

Odesláno
Původně zaslal: Honza z Nera

Marcel505: . . . . a sakra . . . to je informace jako víno :D . . .není nad kvalitní článek. Nicméně jsem zvědav.

Já věděl že Tě tím potěším... :D

Je to A4ka v nějakém časopisu... Uvidíš, snad se do toho brzy dám, jen fakt nevím jak s tím forem... Bylo by hezký mít tu topic s výstřižky z novin ne?

Odesláno

Teď to nestíhám scannovat.

Honza z Nera: Jak to myslíš s tím přehrabováním? Nějaké tu mám, ale to je tak do deseti až dvanácti let staré co si pamatuji. Měl bys o ně zájem?

Odesláno

. . . nepospíchej. Počkalo to do teď no a počká to dál.

Hele měl bych zájem. Pokud to chceš vyhodit. Jakožto zaměstanec v polygrafickém průmyslu to docela ocením :) Momentálně jsem získal komplet ročník SM z roku 1987 - vyrobeno hlubotiskem na v té době nejlepší papír . . . jojo. Akorát ten obsah :roll rozebírat na třech stranách změny na Ladě 2107 pro modelový rok 88 . . . Řekl bych, že po těch letech jsou nejzajímavější aktuality z celého světa. Tam je znát nějaký přesah až do dnešní doby.

Odesláno

Tak jsem se k tomu dostal, postupem času budu přidávat další a to sem:

Takže chce-li někdo, může přidat co má, ať to je u sebe.

[upravil dne 10/2/2010 Marcel505]

Odesláno
Původně zaslal: Honza z Nera

To jsem žvedavý kolik se toho sejde. Možná by bylo zajímavé, psát rok kdy šla publikace do světa.

No jo, na to jsem zapomněl. Jdu to napravit... :roll Jo a píšu Ti SZ!

Guest servisman
Odesláno

mám toho taky z časáku a pod,co jsem posledně likvidoval asi 10 ročníků SM tak jsem jen povyhrhoval nějaké články,testy a pod,ale scenovat a dávat to jsem je na dlouho,jen si pamatuji že je tam 106,205,206,306,307,405,406,407,605,607,806.Někde to mám na kopici pokud to někdo nevyhodil.

převážnou část 406 jsem si ponechal a mám v deskách ,něco si kopíroval OK406 ode mne

Odesláno

Já vím, to scanování není chvilka... A pak se s tím patlat, když je to širší než A4, to je radost...

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...