Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, mam takovy dotaz.

Mam nejspis problem s posilovacem rizeni. Volant nedotaci presne na stred a musim dotacet rukou, zda se mi takovy volny a je v nem citit kazda nerovnost.

Myslite ze to muze byt posilovacem rizeni, respektive malo oleje v nem ?? Kde najdu nadrzku na olej pro posilovac ?

Diky moc za napady

Odesláno

najdi tu nádobku (zas tolik nádobek pod kapotou není...) a dolij po max. při kolech rovně a pak to zkus--jestli je ovládací síla na volantu furt stejná bez škubání, servo to asi nebude

Odesláno
Původně zaslal: Bloodeye

Staci doplnit.

Ozzy56- Do 206 bez elektrickeho posilovaca ide kvapalina Total fluide AT42 so specifikaciou DEXRON III,Total fluide ATX tam nepatri

ano,máš pravdu :),ale přesto leju do servořízení ten ATX,protože mi byl doporučen servisákama a je i na něm napsáno ,,multifunkční olej do servořízení\'\':)

Odesláno

Tak jsem nasel cernou nadobku pred chladicem na ktere je napsano Power Steering takze to asi bude ona, ze ?

Je plna cca do pulky coz je asi taky spatne ?? Mam koupit teda Total ATX a dolit az po vicko ?? BTW to vicko ma zespodu takovou blanku, zrejme aby se neztracel tlak ci co.

Dik za odpovedi

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

Původně zaslal: Bloodeye

Staci doplnit.

Ozzy56- Do 206 bez elektrickeho posilovaca ide kvapalina Total fluide AT42 so specifikaciou DEXRON III,Total fluide ATX tam nepatri

ano,máš pravdu :),ale přesto leju do servořízení ten ATX,protože mi byl doporučen servisákama a je i na něm napsáno ,,multifunkční olej do servořízení\'\':)

No zas servisaci doporucia hocico len aby zarobili :nevim

Mne dali v Peugeote servoolej Dexron III,do elektrickeho ide vraj Dexron II,takze som z toho sam zmeteny... kazdy si leje co chce :D

Odesláno
Původně zaslal: cipsnaj

Tak jsem nasel cernou nadobku pred chladicem na ktere je napsano Power Steering takze to asi bude ona, ze ?

Je plna cca do pulky coz je asi taky spatne ?? Mam koupit teda Total ATX a dolit az po vicko ?? BTW to vicko ma zespodu takovou blanku, zrejme aby se neztracel tlak ci co.

Dik za odpovedi

po víčko nedolívej !!, na nádobce (nebo uvnitř nádobky) musí být ukazatel ,max\', takže po max při kolech natočených přímo...

Odesláno

porminte za OT ale proc ja mam nadobku serva spojenou s olejovymi hadicemi vedenymi k chladici oleje??? mam 2,0 16v

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...