cipsnaj Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Zdravim, mam takovy dotaz. Mam nejspis problem s posilovacem rizeni. Volant nedotaci presne na stred a musim dotacet rukou, zda se mi takovy volny a je v nem citit kazda nerovnost. Myslite ze to muze byt posilovacem rizeni, respektive malo oleje v nem ?? Kde najdu nadrzku na olej pro posilovac ? Diky moc za napady Citovat
ozzy56 Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 na nádobce bude emblém volantu...,jinak když točíš z rejdu do rejdu, volant jde ztuha,nebo chvilku jde lehce a pak ztuha?? Citovat
cipsnaj Odesláno 31. leden 2010 Autor Odesláno 31. leden 2010 Zitra to radsi zkusim, ale myslim ze jde stejne ale ve stredove poloze je strasne volny, pak uz jde hure Citovat
ozzy56 Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 najdi tu nádobku (zas tolik nádobek pod kapotou není...) a dolij po max. při kolech rovně a pak to zkus--jestli je ovládací síla na volantu furt stejná bez škubání, servo to asi nebude Citovat
cipsnaj Odesláno 31. leden 2010 Autor Odesláno 31. leden 2010 Jinak olej specialni asi tam bude co ? Mate nekdo zkusenosti jaky je nejlepsi pro tento system ? Citovat
ozzy56 Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 leju tam Total fluide ATX za 250 litr v pežo--na eshopu koupíš levněji Citovat
cipsnaj Odesláno 31. leden 2010 Autor Odesláno 31. leden 2010 Takze je asi lepsi pokud bude malo v nadrzce vsechno vylit a nalit novy olej co ? Citovat
Bloodeye Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Staci doplnit. Ozzy56- Do 206 bez elektrickeho posilovaca ide kvapalina Total fluide AT42 so specifikaciou DEXRON III,Total fluide ATX tam nepatri Citovat
ozzy56 Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Původně zaslal: Bloodeye Staci doplnit. Ozzy56- Do 206 bez elektrickeho posilovaca ide kvapalina Total fluide AT42 so specifikaciou DEXRON III,Total fluide ATX tam nepatri ano,máš pravdu ,ale přesto leju do servořízení ten ATX,protože mi byl doporučen servisákama a je i na něm napsáno ,,multifunkční olej do servořízení\'\':) Citovat
cipsnaj Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 Tak jsem nasel cernou nadobku pred chladicem na ktere je napsano Power Steering takze to asi bude ona, ze ? Je plna cca do pulky coz je asi taky spatne ?? Mam koupit teda Total ATX a dolit az po vicko ?? BTW to vicko ma zespodu takovou blanku, zrejme aby se neztracel tlak ci co. Dik za odpovedi Citovat
Bloodeye Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Původně zaslal: ozzy56 Původně zaslal: Bloodeye Staci doplnit. Ozzy56- Do 206 bez elektrickeho posilovaca ide kvapalina Total fluide AT42 so specifikaciou DEXRON III,Total fluide ATX tam nepatri ano,máš pravdu ,ale přesto leju do servořízení ten ATX,protože mi byl doporučen servisákama a je i na něm napsáno ,,multifunkční olej do servořízení\'\':) No zas servisaci doporucia hocico len aby zarobili Mne dali v Peugeote servoolej Dexron III,do elektrickeho ide vraj Dexron II,takze som z toho sam zmeteny... kazdy si leje co chce Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 proto kupuju ten ATX- (cena eshopu cca 170 kč litr)- můžu ho nalít všude do serva i do autom. převodovky Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Původně zaslal: cipsnaj Tak jsem nasel cernou nadobku pred chladicem na ktere je napsano Power Steering takze to asi bude ona, ze ? Je plna cca do pulky coz je asi taky spatne ?? Mam koupit teda Total ATX a dolit az po vicko ?? BTW to vicko ma zespodu takovou blanku, zrejme aby se neztracel tlak ci co. Dik za odpovedi po víčko nedolívej !!, na nádobce (nebo uvnitř nádobky) musí být ukazatel ,max\', takže po max při kolech natočených přímo... Citovat
Rejty Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 porminte za OT ale proc ja mam nadobku serva spojenou s olejovymi hadicemi vedenymi k chladici oleje??? mam 2,0 16v Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.