xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 cavte......mam pocit ze mam KO tesnenie pod hlavou striekala mi voda z pod zatky a strelila mi hadica tak asi mi fuka do vodnych kanalikov......chcem dat teraz dokopy a chcem poradit nejake dost kvalitne tesnenie pod hlavu na 1.8TD 405.......nieco fakt co stoji zato......vdaka za rady;) Citovat
pastorek Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Osobne považujem za veľmi dobrú značku Goetze. Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 30. leden 2010 Autor Odesláno 30. leden 2010 dik za radu.....a este nevedeli by ste poradit kde zohnat nove hadice na chladiaci okruh konkretne hadice od chladica ? Citovat
pastorek Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 To nič, Marcel505 si to pomýlil s vyhadzovaním oleja. Citovat
Dundee Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Já mám pod palicí Victor Reinz a servisák říkal, že patří mezi ty lepší Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 31. leden 2010 Autor Odesláno 31. leden 2010 jak je na tom cenovo nech mam aspon predstavu.......a nieco sportove na ten motor nepoznate ?......planujem par uprav tak nech mam dobry zaklad. Citovat
pastorek Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Victor Reinz v AutoKelly 77 € Elring v Elite 52 € Goetze v Elite 67 € Športové? Na turbodiesel? Nepoznám. Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 31. leden 2010 Autor Odesláno 31. leden 2010 vsetky su kovove ?......a este ako zistim ci by mi netrebalo vymenit aj piestne kruzky?......olej sa mi netrati Citovat
pastorek Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Původně zaslal: xxxxxXXXXXxxxxx vsetky su kovove ?......a este ako zistim ci by mi netrebalo vymenit aj piestne kruzky?......olej sa mi netrati Na diesel tú temer výhradne kovové. Krúžky? Napríklad podľa spotreby oleja. Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 31. leden 2010 Autor Odesláno 31. leden 2010 neviete ci sa da zohnat Spesso Racing na 1.8TD ? Citovat
pastorek Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Na 18 ročné auto a ešte k tomu diesel ťažko. Vyskúšaj strýka googla a dozvieš sa že na 405ku iba na 1,4 a 1,9 benzín. http://tuning.autodoplnky.cz/spesso-racing/tesneni-hlavy/smid-3009/ Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 ake mozu byt priciny znicenia tesnenia pod hlavou ? Citovat
Benžík Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Hlavne asi přehřati, nebo stáří. Mozna i podtaceni nebo pretezovani(to souvisí s přehřátím). Asi by se mohlo poskodit treba tim ze by byla vyrovnavaci nadrzka chlazeni uplne plna vody. Pak by se to asi pretlakovalo. [upravil dne 2/2/10 Benžík] Citovat
pastorek Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Původně zaslal: xxxxxXXXXXxxxxx ake mozu byt priciny znicenia tesnenia pod hlavou ? Prečítaj si čo o tom hovoria odborníci: www.pepanet.sk/servis/zavady_tesneni_hlavy.pdf Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 a je normalne ze sa motor motor hrial len na 70 stupnov to bola jeho prevadzkova teplota uz minimalne od kedy ho mam to je asi 10 rokov....... Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: xxxxxXXXXXxxxxx ake mozu byt priciny znicenia tesnenia pod hlavou ? Prečítaj si čo o tom hovoria odborníci: www.pepanet.sk/servis/zavady_tesneni_hlavy.pdf velmi dobry clanocek tak ak vyberiem tesnenie tak skontrolujem o aky chybu asi islo Citovat
pastorek Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Původně zaslal: xxxxxXXXXXxxxxx a je normalne ze sa motor motor hrial len na 70 stupnov to bola jeho prevadzkova teplota uz minimalne od kedy ho mam to je asi 10 rokov....... Príčiny môžu byť dve. Jednou je nevhodný termostat a druhou presnosť teplomera. Oficiálna prevádzková teplota spaľovacích motorov je 80 - 90 stupňov. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.