Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Raky kamarát kupoval to víko asi pred dvoma týždňami na 406 2HDi a višlo ho cez 20 éčiek v origo Peugeote.

[upravil dne 9/2/10 Judes]

Odesláno

Ak sa bavíme o tomto víku tak ho objednal lebo ho nemali na sklade a o dva dni ho mal, bol som sním keď si ho prevzal origo zabalené ale bolo to na 406-ku.

Odesláno

AnotherOne prosím ťa akosi vložil ten obrázok, aby sa zobrazil priamo pod textom.

Nejak sa mi to nepodarilo. Ďakujem.

Odesláno

Ďakujem už som to vtom predošlom príspevku opravil.

On mal po obvode filtra takú veľkú plastovú maticu s vrúbkovaním ktorá spája veko s telesom filtra. Malo by to byť toto.

Odesláno

no ak sa opytam v peugeote nic sa mi nestane ako som vravel snad to aspon nejaky cas vydrzi 109 Euri je dost no 20 eciek sa uz da ale co clovek nespravi pre svojho peugobota:roker

Odesláno

Já při každé výměně oleje.....tudíž mezi 10 až 15 t km.......když už měním olej tak jde hned vše nové.......až tolik to nestojí abych to nemohl udělat dřív......

Odesláno

sorry za off topic .. tak sa dohodnite co to je :):xvul

ake intervaly maju servo kvapalina a brzdova kvapalina?

obidve maju 60 000km?

a co kvapalina v radiatore?

[upravil dne 10/2/10 nsbojovnik]

Odesláno

nsbojovnik, tú kvapalinu v radiátore myslíš chladiacu kvapalinu. Tá sa dakedy menila každé tri roky ale v Peugeote mi hovorili že táto sa už nemení v tých intervaloch. Za potreby dolievania sa doleje destilovanou vodou keď ti bod tuhnutia klesne pod mínus určitú hodnotu (nechcem klamať) proste stráca na kvalite a mohla by ti zamrznúť až vtedy sa mení. Mne nameral pri poslednej kontrole - 37°C.

Odesláno

nsbojovnik:Je to brzdovka buď 60.000km, nebo dva roky.

V servu se tuším nemění.:myslim Možná se pletu, ale v tabulce to ani není uvedený.

[upravil dne 10/2/10 pkr]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...