Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

Jenda 309 - v tomhle si treba nohu prave kurvis.....

ja mam spolecensky boty zasadne od John Garfield

Sportovni boty - nike adidas, kopacky nike, spike mizuno

vetnamsky jsem si koupil ted jenom jedny a to kdyz jsem zjistil, ze jsem na hory prijel v domacich pantoflich. Ano i takovy jsem idiot....

Minuly rok to takhle bylo s kalhotama :D

Vietnamky boty opravdu ne, to je o zdravi a i ten puch neni zanedbatelny...

Odesláno

Větnamské boty a jiné zboží :blicismajlik:bacha:blicismajlik:bacha:blicismajlik:bacha:blicismajlik

Zkurví to nohy,ještě ke všemu to nic nevydrží a po dvou dnech z toho smrděj nohy....Ale lidi jsou nepoučitelní a proč dát o 100kč víc za kvalitní triko které vydrží,radši dají o 100 míň a po dvou vyprání je po něm:bojim

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

Jenda 309 - v tomhle si treba nohu prave kurvis.....

Já už je doku*vený mít víc nemůžu, od mala plochý nohy, mam navíc trošku vyšší nárt, jasný že to neni úplně košer obuv, ale v tomhle jako v jedinejch mě nebolej nohy a nic mě netlačí. Když si jdu občas zaběhat tak na to mam Reebok REVněco, jenže jak je utáhnu aby sem v tom měl pevnou nohu a dam si třeba dva kilometry tak už je to docela poznat, a to jsem si koupil ještě o číslo a kousek větší ;)

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

...co ti brani otevrit si kramek a byt tam jako oni 12hodin denne, 7 dni v tydnu...

Ono, kdyby 12 hodin :D Kolikrát maj otevřeno od rána do večera ;)

Navíc, dnes už se skoro nevyplatí nakupovat na tržnici. Když jde člověk třeba někde do hypermarketu tak tam maj spoustu oblečení, který je cenově srovnatelný, ale kvalitativně rozhodně lepší...

PS.: To mi připomíná, že bych si už taky měl koupit nový botky. Ty moje Pumy jsou už v luxusním stavu :D :D Teď akorát váhám Adidas vs Puma vs Nike :)

Vidím to asi takhle :)

thumb2_adidas-streta-1630.jpg nebo thumb2_puma-drift-cat-black_white-1680.jpg nebo thumb2_nike-tennis-classic-ltd-956.jpg

[upravil dne 7.3. 10 dolly1010]

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

PS.: To mi připomíná, že bych si už taky měl koupit nový motky. Ty moje Pumy jsou už v luxusním stavu :D :D Teď akorát váhám

Všechny tři typy vypadaj otřesně :o:papa

Odesláno

Mě se třeba nelíběj zase skejťácký jak se líběj tobě. Ale neřikám to tady :aut

Každej ať si nosí co chce ;) Já nemám rád takový ty široký botky :)

[upravil dne 29.1. 10 dolly1010]

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Mě se třeba nelíběj zase skejťácký jak se líběj tobě. Ale neřikám to tady :aut

Každej ať si nosí co chce ;) Já nemám rád takový ty široký botky :)

Váháš jaký vybrat váháš tak jsem jen odpovědel :D Tak holt ty adidasy :D

Odesláno

Taky to asi vidím na ty Adidasky :) Ale ještě nevím...všechny jsou pěkný. Chtělo by si je to vyzkoušet :)

Jinak, k těm tvejm botám. Né, jako že by se mi nelíbili, to ne. Jsou pěkný :super. Ale já bych si je na sebe nevzal. Tolhe pro mě není :)

A ještě PS.: Do práce si beru trička, který jsou už KO (nebo se mi zas tak nelíběj, ...) pro normální nošení, ale jsou ještě v pohodě pro takový to pracovní nasazení :D

Odesláno

Ty poslední by byli dobrý na takový to sandálový nošení :) A kdyby měli uzavřenou špičku, tak by se dali použít i jako pracovní :super

A ty druhý co tam máš, tak mám podobný na zimu (tím nemyslím cestu do práce, školy, a tak). Ale když jdu vyhrnovat sníh, nebo něco podobnýho. Akorát jsou ještě truchu vyšší a absolutně se v nich nedá řídit auto :D

Jinak v zimě nosím ty letní Pumy :mad: Ale moje zimní chození se stejně skládá z cesty do/z auta :D

Jako zimáky používám tyhle:

prabos-javorina-s-40437-klasicka-lovecka-obuv-original.jpg

[upravil dne 30.1. 10 dolly1010]

Odesláno

Podle toho co tady čtu, vám moc dlouho žádné botky nevydrží :myslim . Si připadám skoro divně :mad: , tenisky adidas mám už snad 6rokem a pořád vypadají hodně dobře, takže myslím, že min. ještě 2 roky vydrží, je pravda, že dostávají pravidelnou péči :) . Zimní boty prožívají 4 zimu, loni jsem kupovala akorát nové kozačky. Tak jsem asi divná, ne? Pořád všude slyším, jak mají ženský plno bot :D :D . Já mám jen 2x kozačky + jedny normální boty zimní, 4x letní na podpatku, 1x pohodlný sandálky, 1x vietnamky, 3x jaropodzimní boty, 1x tenisky, 1x pohorky :aut .

Odesláno

Zivot s KAPOm je jednoznacny priznak slachticneho povodu :D ... ale humor musi byt:roker ... a ja zas az tak znackove nenosim, to by som si kupoval LaCoste :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...