Andreww Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Já kupuju tak za 1200,- a ještě se mi teda nerozpadly ani jedny. Nicméně jsme se shodli na tom, že u větnamců boty ne:super Ať nejsme pořád:xvul Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Jenda 309 - v tomhle si treba nohu prave kurvis..... ja mam spolecensky boty zasadne od John Garfield Sportovni boty - nike adidas, kopacky nike, spike mizuno vetnamsky jsem si koupil ted jenom jedny a to kdyz jsem zjistil, ze jsem na hory prijel v domacich pantoflich. Ano i takovy jsem idiot.... Minuly rok to takhle bylo s kalhotama Vietnamky boty opravdu ne, to je o zdravi a i ten puch neni zanedbatelny... Citovat
309GT Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Větnamské boty a jiné zboží :blicismajlik:bacha:blicismajlik:bacha:blicismajlik Zkurví to nohy,ještě ke všemu to nic nevydrží a po dvou dnech z toho smrděj nohy....Ale lidi jsou nepoučitelní a proč dát o 100kč víc za kvalitní triko které vydrží,radši dají o 100 míň a po dvou vyprání je po něm:bojim Citovat
Jenda 309 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Původně zaslal: Scratch Jenda 309 - v tomhle si treba nohu prave kurvis..... Já už je doku*vený mít víc nemůžu, od mala plochý nohy, mam navíc trošku vyšší nárt, jasný že to neni úplně košer obuv, ale v tomhle jako v jedinejch mě nebolej nohy a nic mě netlačí. Když si jdu občas zaběhat tak na to mam Reebok REVněco, jenže jak je utáhnu aby sem v tom měl pevnou nohu a dam si třeba dva kilometry tak už je to docela poznat, a to jsem si koupil ještě o číslo a kousek větší Citovat
dolly1010 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Původně zaslal: Ferry ...co ti brani otevrit si kramek a byt tam jako oni 12hodin denne, 7 dni v tydnu... Ono, kdyby 12 hodin Kolikrát maj otevřeno od rána do večera Navíc, dnes už se skoro nevyplatí nakupovat na tržnici. Když jde člověk třeba někde do hypermarketu tak tam maj spoustu oblečení, který je cenově srovnatelný, ale kvalitativně rozhodně lepší... PS.: To mi připomíná, že bych si už taky měl koupit nový botky. Ty moje Pumy jsou už v luxusním stavu :D Teď akorát váhám Adidas vs Puma vs Nike Vidím to asi takhle nebo nebo [upravil dne 7.3. 10 dolly1010] Citovat
Qcko Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Ja holdujem Skechers-om . . . ale to je jedno:nevim Citovat
Jenda 309 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Původně zaslal: dolly1010 PS.: To mi připomíná, že bych si už taky měl koupit nový motky. Ty moje Pumy jsou už v luxusním stavu :D Teď akorát váhám Všechny tři typy vypadaj otřesně Citovat
dolly1010 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Mě se třeba nelíběj zase skejťácký jak se líběj tobě. Ale neřikám to tady Každej ať si nosí co chce Já nemám rád takový ty široký botky [upravil dne 29.1. 10 dolly1010] Citovat
Jenda 309 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Původně zaslal: dolly1010 Mě se třeba nelíběj zase skejťácký jak se líběj tobě. Ale neřikám to tady Každej ať si nosí co chce Já nemám rád takový ty široký botky [upravil dne 29.1. 10 dolly1010] Váháš jaký vybrat váháš tak jsem jen odpovědel Tak holt ty adidasy Citovat
ozzy56 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 kupuju si tam trička do práce, zašpiním,zahodím:aut Citovat
dolly1010 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Taky to asi vidím na ty Adidasky Ale ještě nevím...všechny jsou pěkný. Chtělo by si je to vyzkoušet Jinak, k těm tvejm botám. Né, jako že by se mi nelíbili, to ne. Jsou pěkný . Ale já bych si je na sebe nevzal. Tolhe pro mě není A ještě PS.: Do práce si beru trička, který jsou už KO (nebo se mi zas tak nelíběj, ...) pro normální nošení, ale jsou ještě v pohodě pro takový to pracovní nasazení [upravil dne 29.1. 10 dolly1010] Citovat
Medvěd Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Původně zaslal: dolly1010 .... Každej ať si nosí co chce ..... [upravil dne 29.1. 10 dolly1010] Já třeba nosím boty takové http://www.prumyslovydum.cz/img/galery/default/16.jpg nebo http://www.euro-paper.cz/pic_zbozi/325577.jpg (oboje na zimu) v létě pak http://www.jeansmachine.cz/img/goods/original/454.jpg a jsem se svou volbou velice spokojen Citovat
dolly1010 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Ty poslední by byli dobrý na takový to sandálový nošení A kdyby měli uzavřenou špičku, tak by se dali použít i jako pracovní A ty druhý co tam máš, tak mám podobný na zimu (tím nemyslím cestu do práce, školy, a tak). Ale když jdu vyhrnovat sníh, nebo něco podobnýho. Akorát jsou ještě truchu vyšší a absolutně se v nich nedá řídit auto Jinak v zimě nosím ty letní Pumy Ale moje zimní chození se stejně skládá z cesty do/z auta Jako zimáky používám tyhle: [upravil dne 30.1. 10 dolly1010] Citovat
Aluška Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Podle toho co tady čtu, vám moc dlouho žádné botky nevydrží . Si připadám skoro divně , tenisky adidas mám už snad 6rokem a pořád vypadají hodně dobře, takže myslím, že min. ještě 2 roky vydrží, je pravda, že dostávají pravidelnou péči . Zimní boty prožívají 4 zimu, loni jsem kupovala akorát nové kozačky. Tak jsem asi divná, ne? Pořád všude slyším, jak mají ženský plno bot :D . Já mám jen 2x kozačky + jedny normální boty zimní, 4x letní na podpatku, 1x pohodlný sandálky, 1x vietnamky, 3x jaropodzimní boty, 1x tenisky, 1x pohorky . Citovat
Qcko Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Odkedy soferujem mi vydrzia topanky tak rok a pol, prava si to vzdy odnesie, asi moc slapem na plyn a moc brzdim :D Citovat
praktik Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Topanky od šikmookych NIE!!! ja mam obuvnika ktori my šije obuv na mieru a zasadne z PRAVEJ KOžE su perfektne a cenu neriešim:P:P:P:P Citovat
Qcko Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Aaaa, tak pan je slachtic ... ale mat na to prachy, tak to by som si uzival:super Citovat
praktik Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Qcko: pri osobnom stretnuti vysvetlim:bacha:bacha:bacha určite ma stoja menej než tvoje značkove;);):D:D(KAPO):D:D:D Citovat
Qcko Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Zivot s KAPOm je jednoznacny priznak slachticneho povodu ... ale humor musi byt:roker ... a ja zas az tak znackove nenosim, to by som si kupoval LaCoste Citovat
praktik Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 A vieš že niesi daleko od pravdy s tym šľachticom :D:D:D:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.