Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.

Prosím o radu.Namontoval jsem si 2-DIN autorádio i s navi a vždy po nastartování mi problikne a stratí se paměti.Zkoušel jsem to v jiném autě a vše v pohodě.Byl jsem u chlápka v servisu ten připojil ještě jednu baterku a vše v pohodě.Tak nevím jestli to je tou baterkou.Pokud ano můžete mi doporučit nejsilnější co tam nacpu.Nebo jiné řešené.Díky

Odesláno

Tak jedině že ti při startování klesne napětí pod nějakou mez, kdy to rádio už nevydrží zapnutý,,,to by mohl vyřešit snad jen kondenzátor. Jinak o větší baterce tu už někdo psal, dostali tam snad 74Ah, ale museli odebrat nějakej držák starý baterky, zkus hledat.

Odesláno
Původně zaslal: majky5

Zdravím.

Prosím o radu.Namontoval jsem si 2-DIN autorádio i s navi a vždy po nastartování mi problikne a stratí se paměti.Zkoušel jsem to v jiném autě a vše v pohodě.Byl jsem u chlápka v servisu ten připojil ještě jednu baterku a vše v pohodě.Tak nevím jestli to je tou baterkou.Pokud ano můžete mi doporučit nejsilnější co tam nacpu.Nebo jiné řešené.Díky

Chtěl bych si pořidit taky něco takového , tek jsetli te mohu poprosit o info ? Cena co a jak je potřeba udělat a kdyby bylo foto ( nemusí bejt přimo to tvoje ) Děkuji

Odesláno

Byl jsem u autoelektrikáře a zapojené to je dobře.Při startu napětí padne na 9,2. Přidala se ještě jedna baterka a v pohodě.Tak nevím. abych nekoupil zbytečně baterku a bylo to pořád stejné.

Odesláno
Původně zaslal: majky5

Tak mi to nějak nejde.Kdyby to chtěl někdo dát za mne tak zašlu

tak zasílej na jakubisko.V@seznam.cz jsem zvědavej jak to vypada , a samozdřejmě to sem vložím :roker
Odesláno

Ono je to vzhledově obojí stejné.Usuzuji z toho že to má stejné rozměry.a 1000,-kč je doma.V autě stejně nemáš čas sledovat detaily.A jestli tam je rozdíl 2 mm.Tak to neřeším.:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...