pastorek Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Kontakty batérií sa neprepájajú oba z dôvodu že keď je jedna batéria veľmi vyšťavená tak pri prepájaní môže medzi káblom a kontaktom preskočiť oblúk ktorý dokáže značne poškodiť kontat. Pri prepojení inde na kostru to až tak nevadí lebo i plech znesie oblúk viacej ako olovo kontaktu. (vlastná skúsenosť s \"odstránením\" polovice kontaktu) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Zaujimave Ja som to vzdy praktizoval ako klasika ... A zatim v poho Citovat
AnotherOne Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Původně zaslal: ozzy56 Původně zaslal: AnotherOne To by mohlo byť, ale to by batéria musela vrieť. A okrem toho na pluse to tiež môže zaiskriť a ten je na batérii. [upravil dne 29.1.2010 AnotherOne] když kabely zapojíš tak,jak píšu, nezajiskří --propojíš plus s plusem a pak mínus na kovovou část motoru--teprve teď může zajiskřit,protože se uzavřel obvod--a nabeton se ten mínus dává na motor z toho důvodu,že kdybys ho zapojoval na mínus svorku baterie,může zajiskřit tam a je nebezpečí výbuchu--jinak by netrvali v knihách na tomto zapojení pomocných startovacích kabelů... OK, riziko je týmto nižšie, ale ako hovorím, batéria by musela vrieť aby tam bolo dosť plynov na výbuch a zaiskriť môže aj plus, dotkneš sa kábla a pohneš ním alebo pri štartovaní keď sa klepe celé auto... Citovat
ozzy56 Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 :)těch důvodů,proč se mínus kabel přikládá k motoru je asi více--taky jsem kdysi upálil svorku baterky jak píše-pastorek-,byl jsem kdysi svědkem při propojování startovacího vozíku na Tatře 815--vybuchly postupně obě baterky s dvousekundovým odstupem,štěstí bylo,že jsem se postavil za korbu,příčinu vyšetřovali bezpečáci a vlastně zjistili prd--od baterky radši dále,naštěstí měl ten autoelektrikář plexištít,když připojoval ten start. vozík (měl ho poprvé na sobě,protože ho zdupal mistr,že ho nenosí...,měl štěstí jako hrom,jinak ksicht plný kyseliny...) Citovat
Benžík Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Tak to se s tim zapojovánim kabelů asi budu muset polepšit, když je to takle nebezpečný. Naproti tomu i na plusu ten kabel taky trochu může jiskřit (při startování), pokud je zoxidovaná svorka na baterce. O vybouchnutý baterce jsem už slyšel, známej jí nabíjel (odpařuje se z toho vodík) a hned vedle svařoval :roker:roker a pak měl kyselinu po celý garáži. Naštěstí měl svařovací kuklu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.