Stanles Odesláno 31. červenec 2010 Autor Odesláno 31. červenec 2010 Ahojte, prosím Vás potřeboval bych radu. Auto mi začlo dělat tuto věc... Z ničeho nic mi vylítnou volnoběžný otáčky cca. o 1000 nahoru a drží se. Někdy se mi u toho rožne kontrolka dignostiky a někdy ne. Občas mě pozlobí když se chci z prudka rozjet tak se to trochu přidusí a rozjede. Vyšistil jsem kompletně klapku (byla celá zakarbonovaná) a ještě prostříkl kontaktolem kontakt na tom snímači nebo co to je ze zadu za svodama. Myslím, že to bude ním... Mám ho vymontovat a něják zkusit pročistit nebo šetřit na novej? Měl jste někdo stímhle zkušenost? Citovat
Stanles Odesláno 16. srpen 2010 Autor Odesláno 16. srpen 2010 čaute, kluci máte někdo na sedanové 306 15\" kola? Mám možnost jedny takový koupit, ale mám strach aby se mi tam vlezli. Díky za každou radu Citovat
Stanles Odesláno 17. srpen 2010 Autor Odesláno 17. srpen 2010 Tak přemýšlím o těhle kolech. Jen nevím jestli se mi tam vlezou Jsou to 15\" ET asi 17, ale nevím to přesně. Co vy na to jako odborníci??!!!! [upravil dne 17/8/10 Stanles] Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Původně zaslal: Stanles Jen nevím jestli se mi tam vlezou Jsou to 15\" ET asi 17, ale nevím to přesně. Co vy na to jako odborníci??!!!! Nejsem odborník, ale 306 by měla mít ET kolem 20 tak by se tam měla kola krásně vejít. A vypadají moc pěkně. Citovat
Stanles Odesláno 17. srpen 2010 Autor Odesláno 17. srpen 2010 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Stanles Jen nevím jestli se mi tam vlezou Jsou to 15\" ET asi 17, ale nevím to přesně. Co vy na to jako odborníci??!!!! Nejsem odborník, ale 306 by měla mít ET kolem 20 tak by se tam měla kola krásně vejít. A vypadají moc pěkně. Ještě si tak pohrávám s myšlenkou aby se mi to vešlo vzadu na výšku do podběhu :-/ Kámošoj co má 306 se to tam nechtělo vejít tak musel trochu vohnout lem. Citovat
Béďa Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Tyhle originaly bys tam mel bez problemu dostat, zjisti si ale presny ET! Aby to nebyly kola z jinyho modelu (treba 206). Citovat
Smudla_22 Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Kola jsou krásný, ale ty šrouby nejsou origo co?? Řekl bych že si budeš muset sehnat podložky ještě pod ně..... Citovat
agresssor Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 tyhle kola sou origoe ze 306 ty ja je na svy bejvaly mrse mel.... a uplne bez problemu... Citovat
Stanles Odesláno 28. srpen 2010 Autor Odesláno 28. srpen 2010 Tak za věrné služby jsem pežotku pořídil jiné kola. Citovat
Stanles Odesláno 4. září 2010 Autor Odesláno 4. září 2010 Smůla se mi lepí na paty Ve čtvrtek v noci jsem dostal smyk a poslal auto na střechu. [upravil dne 4/9/10 Stanles] Citovat
GRiMx Odesláno 4. září 2010 Odesláno 4. září 2010 pane jo cos dělal ??!!! chudák sedánek to je na odpis a co posádka? Všichni OK?! Citovat
Andreww Odesláno 4. září 2010 Odesláno 4. září 2010 No tak to teda potěš Ten už asi nepojezdí Citovat
Stanles Odesláno 4. září 2010 Autor Odesláno 4. září 2010 Jel jsem sám naštěstí, ale bejt někdo v zadu tak nevím nevím... Projel jsem zatáčku a trochu přidal plyn a ustřelila mě prdel a najednou jsem byl na střeše No auto nemá cenu opravovat. Je hnutej středovej sloupek i s podlahou a nemluvím střeše a dveřích. Co sním dál... To ještě nevím... Uvidím až podle toho co koupím jinýho. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.