NicolasB Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Ahoj, mám takový problém z ničeho nic mi začalo chvilku po nastartovní motoru v průběhu jízdy se zesílí autoradio na 9 úroveň hlasitosti i když předtím to bylo nastavené na úrovni 3, stává se to jenom jednou za jízdu a pokaždé při znovunastartování motoru. Autorádio je originální clarion na cd. Rok výroby je 2007, konkrétně 206 1.4i 55kw. Citovat
AnotherOne Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Mohlo by to súvisieť s nastavením hlasitosti TA (traffic announcements - dopravné správy). Ak to máš zapnuté tak to skús vypnúť. Nejako by sa aj mala nastaviť hlasitosť toho TA keď je zapnuté. Netuším ale prečo by to robilo po naštartovaní. Skúsiť to ale môžeš. Citovat
HonzaZ Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 A nemáš tam navoleno nastavování úrovně hlasitosti podle rychlosti jízdy? Teď zrovna mě nenapadá, jak je to v menu pojmenováno a zda to tvoje výbava má. Citovat
HonzaZ Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 To právě nevím. Má už rok výroby 2007, tak nevím. Citovat
NicolasB Odesláno 27. leden 2010 Autor Odesláno 27. leden 2010 Jo tak to tu možnost má a zdá se že to způsobovalo. EDIT: Tak nakonec to tím není, ještě jsem zkusil vypnout \"TA\" a zdá se to být vpořádku. [upravil dne 28.1.2010 NicolasB] Citovat
HonzaZ Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Takže by se spouštělo dopravní hlášení? A zkoušel jsi upravit hlasitost ve chvíli, kdy se to zesílilo? Na origo rádiích to bylo většinou tak, že když seplo TA, tak jsi si mohl nastavit úroveň hlasitosti a při dalším hlášení to bylo v nově nastavené úrovni. Citovat
NicolasB Odesláno 28. leden 2010 Autor Odesláno 28. leden 2010 No když se to zesílí tak to vždycky ztlumím, večer si s tím ještě zkusím pořádně pohrát a uvidíme. Díky za rady. Citovat
NicolasB Odesláno 29. leden 2010 Autor Odesláno 29. leden 2010 Díky za obrázek, funkci jsem vypnul stejně jsem ji nikdy nevyužil a zdá se to být už v pořádku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.