nickvolny Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Dobry den vsem mam P206 1.4 8V r.v. 2003 . Mam problem ze motor mi za jizdy zacne skubat, pri seslapnuti plynu se to zacne dusit. Tak pustim plyn a pomalu pridavam obcas se to chytne a vystrelito jak kdyby to melo turbu. Ale tohle se stava i na krizovatce, chci se rozject a plyn skoro nereaguje. Tak se zacnu jozjizdet se selapovanim plynu a rozjeduse. Ale po zarazeni 2ky to zase zacne chcipat. Mel sem to na diag. ta psala okruh první lammda sondy, ale kdyz sme se podivaly na krivku tak lamnda chodila nahoru a dolu. Tak sem to hodil k el. a tam nic nezjistily. ((((((. potreboval bych nejake rady co bych si mohl zkontrolovat sam popripade vymenit. Predem moc dekuji za rady. Citovat
Midloch Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Dělá to za studena nebo i za tepla? První nápad je zapalovací cívka. Diag neodhalí - nutné měřit osciloskopem. Citovat
čučo Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 tiež som mal takýto problém na 205 -ke ale tam to bolo palivové čerpadlo .. tak sa vymenila cievka v ňom .. a potom to šlo v pohode Citovat
lubec Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Može to robiť aj zapaľovacia rampa // modul.Tiež to diagnostika neodhalí. Citovat
blesk65 Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 pokud ti lambda beha nahoru dolu tak je spatna musi mit vyrovnany chod[taky jsem to dal na diginu a na technicke mi to potvrdily ze je to v pytli vubec nekali ] lambda ma 4 priznaky zavad Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.