salomen27 Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Čafte.Mám 1,8TD 66KW starý model.Máte niekto v starom modeli bajonetové spony na spodných hadiciach na chladiči?Lebo v knižke Jak na to píšu že až v novom modeli boli bajonety a ja mám v starom bajonety.Proste mi ide o to či nebol memený motor.Chcem isť na nejaké diely do Polska aby to potom sedelo. [upravil dne 27/1/10 Ferry] Citovat
Ferry Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 pokud nahodis VIN kod, muzu ti rict cislo motoru, ktery tam byl kdyz auto sjelo z linky a muzu se i podivat jake spony na chladici mas mit Citovat
Ferry Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Sériové výrobní číslo motoru 10 CV1G 0003489 Sériové výrobní číslo převodovky 20 CL30 3305675 DRUH VÝROBKU OSOBNÍ VOZIDLO OBCHODNÍ ZNAČKA / TYP ORGÁNU PEUGEOT TYP KAROSERIE KOMBI 5-DVEŘOVÝ ÚROVEŇ VÝBAVY STUPEŇ 3 MOTOR XUD7TE TYP LAKU LAK METALICKÝ LESKLÝ Charakteristiky vozidla ÚROVEŇ VÝBAVY STUPEŇ 3 TYP LAKU LAK METALICKÝ LESKLÝ ŘÍZENÍ POSILOVAČ ŘÍZENÍ Přívod paliva do motoru MOTOR XUD7TE Převodovka - Převodné ústrojí Pérování - Řízení - Brzdy PROTIBLOKOVACÍ SYSTÉM ABS BEZ ABS ŘÍZENÍ POSILOVAČ ŘÍZENÍ Karoserie - Vybavení OTVÍRACÍ STŘECHA PEVNÁ STŘECHA OKNO (VZHLED) ODSTÍN Vybavení interiéru SPOUŠTĚČ PŘEDNÍHO OKNA OTEVÍRÁNÍ PŘED OKNA ELEKTRICKÉ OVL CHLAZENÍ KLIMATIZACE BEZ KLIMATIZACE OVLÁDÁNÍ ZAMYKÁNÍ UZAMČENÍ JEDN UZAMYKÁNÍ Citovat
Ferry Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 jsou mozne obe dve verze, bud hadice bez zapadky nebo se zapadkou, cili bajonet a ne-bajonet, v tabulce jsou vzdy uvedena obe dve cisla jako mozna pro tohle auto Citovat
salomen27 Odesláno 29. leden 2010 Autor Odesláno 29. leden 2010 Našiel som nejaké udaje a z mojim kodom motora sú tam dva typy. XUD7TE(A8A) a druhý XUD7TE/Y(AJZ)Zaujíma ma čo sú tie údaje zátvorkách.Všetko je rovnaké či obsah výkon,zdvih proste všetko len spotreba sa líši.Nebude to len jeden s klimou a jeden bez klímy? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.