maturantka Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Jo, ti neoblíbení lyžaři, to je skate :-) akorát teď se docela často pro ně frézují \"dálnice\", takže nikomu nic neničí :-) Citovat
oddie Odesláno 29. leden 2010 Autor Odesláno 29. leden 2010 Ne, budu kupovat vše, takže je celkem jedno, jestli na tom bude SNS nebo NNN. To bylo podle těch bot, co mi tak nějak padly do oka, ale stejně to záleží na tom, co se vlastně sežene. Citovat
maturantka Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 škoda, že sháníš (asi) v Praze, v Olomouci jsem v jedné prodejně sehnala komplet Madshus, jinak mají i sporten, peltonen, salomon a fisher, boty alpina... mě nejvíc zaujal madshus, hlavně mi sedly boty, takže potom nebylo co vymýšlet. mám http://www.madshus.com/Products-0910/Boots-0910/Race-Performance/Race-RPS/ Citovat
oddie Odesláno 29. leden 2010 Autor Odesláno 29. leden 2010 V tuto chvíli jsem ještě na horách kousek od Liberce, takže nejdřív jsem koukal na obchody v Liberci, jestli nemají nějaký zajímavý výprodej. Ale u to tu balíme, takže nakupovat budu nakonec stejně v Praze. Tady napadl čerstvý sníh, na bruslení by to stejně nebylo, takže to ani tak moc nemrzí, nadto zítra si těch cca 20 km dáme i s bágly na zádech, takže to bude hodně turistika. Ale pak asi půjdou tyhle běžky na Aukro a chci nový komplet Jediné, co mě trochu odrazuje jsou přesně tyhle akce. Nejen bruslení, ale i klasika a výšlap 5km kopce v hlubokém sněhu beze stop. Ta to budu muset koupit stejně i nějaké turistické či univerzály, tím jsou pak limitované i ty boty. Doufám, že to kombi boty zvládnou všechno... Jako tyhle druhé turistické by se možná daly Nordic walky, ještě pouvažuju. Každopádně ty skaty chci co nejdřív, dokud podmínky v Praze drží. Citovat
maturantka Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 na to by se určitě vyplatilo mít dvoje lyže, touring nebo backcountry a bruslařský nebo combi, protože bruslení je jeden extrém a turistika s báglem v neupraveným sněhu opačnej. už třeba kvůli tvrdosti lyží a bot a nebo váze (s batohem a bez). touring se shání možná trochu líp než skate a taky budou asi levnější, dokonce jsem slušný lyže viděla v obchodech typu Hervis (ale asi tam bude trochu problém s radou od prodejce a se servisem, lepší jsou samozřejmě speciálky) Citovat
oddie Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 Tak boty nakonec asi budou Alpina ST30, ještě jsem je nezkoušel, ale chystám se na ně mrknout. To jsou sport/touring combi, takže by měly být dobrý kompromis. Ještě se dělají jako SR - sport/race, kdyžtak vyzkouším oboje. Je to na NNN systém. Běžky nakonec vezmu čisté skate. Předvýběr je Atomic Pro Skate, Fischer SC Scatecut nebo Madshus Ultrasonic skate - poslední jmenované se prodávají jako set i s vázáním Rottefella Exercise. Myslím, že jsou zároveň i nejlehčí. Cenově je to tak nějak podobně. Citovat
oddie Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Tak, a už jsou doma Příští týden má zase mrznout, tak doufám, že je ještě užiju. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.