dzana.m Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Tak podlouhým dumaní sem se rozhod že krapítek upravým mího mazlika a asi začnu tí duplexem kamarád mi dohodil duplex z hondy ty trojuhulníčky sice nevym ještě jak tam příjdou ale snad to nejak vykoumu a dodám foto jak byto asi vypadalo [upravil dne 26/1/10 dzana.m] Citovat
shwaara Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 No já nevím, zrovna 607... Chápu, že to bude decentní, ale i tak... To už raději Superba, ale u těch jsem taky z cca 10 tuningů viděl jen 1 povedenej. Každopádně, hlavní je spokojený majitel. Citovat
dzana.m Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 ja jen tak přemejšlím kamoš mi to udelá na počitači a uvidím jak to bude vypadat stema trojuhelníčkama jinak nejak velký zasahy nehodlám delat vždyt je to krasavec sám sobe:super Citovat
shwaara Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 To je A po FL je ještě hezčí Nebyly po faceliftu dělané ještě nějaké úpravy? V Paříži jich jezdilo hodně a všiml jsem si, že ty úplně nejnovější měly nějaký jiný zadní světla, zdály se mi jinější než u normálních modelů po FL.. Citovat
Medvěd Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Kašli na ťunink a nech auto v serii, vytuněná vlajková loď vypadá dycinky blbě. Citovat
dzana.m Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 jo jo taky sem to videl a ty zadní svetla vypadaly skvele Citovat
dzana.m Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 Původně zaslal: Medvěd Kašli na ťunink a nech auto v serii, vytuněná vlajková loď vypadá dycinky blbě. to ani netušíš medo co chystám do jeseníku ne jen to že ti vemu sánky ale to budeš čubrnet:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Škoda, že tam na 80% NEBUDU http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=405 Citovat
dzana.m Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 Původně zaslal: Medvěd Škoda, že tam na 80% NEBUDU http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=405 jejda tak to sem nečetl tak to se omlouvám ale mam pořád 20 procent a sanky beru projistotu jinak at prckoj ta oprace dopadne dobře Citovat
Budhas Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Původně zaslal: shwaara To je A po FL je ještě hezčí Nebyly po faceliftu dělané ještě nějaké úpravy? V Paříži jich jezdilo hodně a všiml jsem si, že ty úplně nejnovější měly nějaký jiný zadní světla, zdály se mi jinější než u normálních modelů po FL.. Taky jsem je viděl a měl jsem s toho pocit, jakoby už to byly LED... Citovat
Michael coupé Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 nou,jen new new model,jiná zadní optika,led mám já :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.