Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak podlouhým dumaní sem se rozhod že krapítek upravým mího mazlika a asi začnu tí duplexem kamarád mi dohodil duplex z hondy ty trojuhulníčky sice nevym ještě jak tam příjdou ale snad to nejak vykoumu a dodám foto jak byto asi vypadalo ;)

[upravil dne 26/1/10 dzana.m]

Odesláno

No já nevím, zrovna 607... :bojim Chápu, že to bude decentní, ale i tak... To už raději Superba, ale u těch jsem taky z cca 10 tuningů viděl jen 1 povedenej. Každopádně, hlavní je spokojený majitel.

Odesláno

ja jen tak přemejšlím kamoš mi to udelá na počitači a uvidím jak to bude vypadat stema trojuhelníčkama jinak nejak velký zasahy nehodlám delat vždyt je to krasavec sám sobe:super

Odesláno

To je :) A po FL je ještě hezčí :) Nebyly po faceliftu dělané ještě nějaké úpravy? V Paříži jich jezdilo hodně a všiml jsem si, že ty úplně nejnovější měly nějaký jiný zadní světla, zdály se mi jinější než u normálních modelů po FL..

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Kašli na ťunink a nech auto v serii, vytuněná vlajková loď vypadá dycinky blbě.

to ani netušíš medo co chystám do jeseníku ne jen to že ti vemu sánky ale to budeš čubrnet:D:D

Odesláno
Původně zaslal: shwaara

To je :) A po FL je ještě hezčí :) Nebyly po faceliftu dělané ještě nějaké úpravy? V Paříži jich jezdilo hodně a všiml jsem si, že ty úplně nejnovější měly nějaký jiný zadní světla, zdály se mi jinější než u normálních modelů po FL..

Taky jsem je viděl a měl jsem s toho pocit, jakoby už to byly LED...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...