Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vostík evidentně ví o čem je řeč :D ....Navíc je to pěkná děfka, páč mi málem přebral Mrcana.

K otázce blech bych snad měl jen toto:

Přistoupil sem k nejtvrdším opatřením srtan likvidace a nechal sem na noc otevřený okna, aby ty swině vymrzly. Budu to opakovat tak dlouho, dokud se jich nezbavim. Nechce se mi interier zapráskat kdejakym swinstvem - konec konců - na Mrcana stojí taková malinká ampulka antiblechu 130,- a nevim, kolik bych jich potřeboval na celey vnitřek - tedy to nechám na přírodě... Pokud to nepomůže, tak nasadim přirozené nepřátele, jako třá na myši kočku, ale i to má svý slabiny, páč Mrcan neomylně všechny myši z okolí ztahuje k baráku, kde provozuje zřejmně nějakej okultiznus, páč sou většinou bez hlavy a kolem sou naskládaný kamínky a klacíky.... :D:D:D

Odesláno

Blechy nezmrznou, musíš použít chemii, jinak je z auta nedostaneš.:o:P:papa a nebo teď mě to napadlo: Zapal ten krám, nech shořet až ne plech, na plechu se blechy nedrží a tak se jich definitivně zbavíš!:D:D:D:D:D;):o:o:o:cool::cool::papa:papa

Odesláno

Hele Hicksi hlavně si při větrání dej pozor aby ti do auta nevlezla Myš:Přichází doba kdy se ty potvory budou stahovat z polí do lidských obydlí a pod.To je radost,když jsem to auto koupil tak v něm byl podezřelej smrad no a když jsem to auto čistil tak jsem vyhodil ven sedačky a pod zadní jsem našel myš krapet vysušenou a molitanový hovna ze sedaček na kterejch si ta mrcha pochutnávala.Čert ví jak dlouho to v Německu v bazaru stálo.:D No jasně taky jsem pod sedačkou našel korálky,zlatou náušnici,MekGajvr nožík a lístek od parkování v Munchenu.:D

Odesláno

Jo ještě něco?Vůbec by mě zajímalo jaký bezdomovce ty vlastně vozíš,že tam máš blechy?Jo a neházej to na domácí mazlíčky už tu byla řeč,že tyhle na člověka nejdou.

Odesláno

Tak trochu vím a soucítím - nám jednou vlezli blechy do bytu (stupačkama) a byl to celkem mazec... během noci nás skoro sežrali. Nicméně na druhý den jsem objednal deratizaci - desinfekci (číslo dostaneš na Hygienické stanici), odblešení celého bytu stálo cca 300,-Kč, takže to ani taková pálka není. Ani to nesmrdělo, jenom všecko pokropí nějakým sajrajtem a od té doby se blešky vyhýbali našemu bytu oklikou... ;)

Odesláno

Zena prisla s tim,ze prej ji ve Feline furt neco smrdi,tak jsem nakonec sel,votevrel haubnu a nasel tam roztrhanyho priskvarenyho holuba,tedy notne smrdutyho:cool:tak sme ho teda vybrali ven,ale trochu to este pusi...asi ho tam zatahla krysa,pac jak by se tam jinac dostal,ze jo?

Chudinka ho tam takhle vozila asi styry dni.

To se nam,co se v tom porad hrabeme a neco resime ci opravujeme,to se nam nemuze stat:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...