Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny ,

Chtěl bych se zeptat ohledně oleje když jsem ho teď v zimě kontroloval na risce jsem našel jakejsi bílej hnus (asi jako pasta)

to samí bylo i na víčku od hlavy ....když jsem to viděl řek jsem si že je to špatný páč to samý měl bratr než musel opravit těsnění pod hlavou ....ale to se mu dostávala voda do oleje a ta mu díky tomu taky rychle mizela což mě se neděje voda neubejvá vůbec a když sem to říkal otcovi tak ten říkal že se mu to v zimě objevuje normálně že to oleje dělaj že se na to ptal ...tak nevim zda mě to má dělat starosti nebo ne? :myslim ....díky za odpověď

Guest servisman
Odesláno

pokud voda neubývá tak je to jen tím mrazem a malou vdáleností .Taky jezdím jen do práce a zpět ,takže se olej neprohřeje jak má.Mám to každou zimu tak ,jedině pokud jsem jel k rodičum tak to zmizelo.Na jaře to zmizí a není nic .

Odesláno

jj je to emulze zkondenzovane vody a olejovych par, ktera se pri kratkych jizdach nestaci rozehrat, v extremnim pripade muze ucpat odvzdusnovaci hadice z vika ventilu nasledkem cehoz vystreli merka oleje a motor vyplive cast oleje pod kapotu, chce to lepe prohrat motor nejakou delsi jizdou, pripadne vycistit ty bile sra*ky. Byl to problem hlavne u 405, nekdo i vymyslel ruzne ohrivani tech odvzdusnovacich hadic, tak aby se tam tohle netvorilo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...