Y2K Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Neviete mi niekto povedat aky servo olej mam kupit a doliat? Ten moj ma momentalne taku cerveno hnedu farbu a je ho ocividne malo. A kolko mam doliat? Ryska MAXIMUM je hore a pod nou je nejaka ryska ale neviem ci minumum alebo co tam je neda sa to precitat. Tak ci tak, momentalne som tak 3 cm pod ryskou MAX. Citovat
Ferry Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 cervenohneda barva je vcelku OK, ocisti ten magnet na vicku, jinak specifikace je napsana na tom vicku nahore, je to Dexron II, takze napriklad http://valvoline.cz/cs/shop/detail/67-atf-type-d/121-atf-type-d-1l napln je cca 1.1l takze by to stacilo i na vymenu, hladina by mela byt po MAX, ta spodni riska je MIN [upravil dne 26/1/10 Ferry] Citovat
khoobo Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Původně zaslal: Y2K ...Tak ci tak, momentalne som tak 3 cm pod ryskou MAX. Myslim ze rozdiel medzi Max a Min je tak 1cm aspon u mojho modelu... Inac ja pouzivam olej Total Fluide ATX. Objednaj tu: http://www.olejcentrum.sk/motorovy-olej/total Ja u nich objednavam aj motorovy olej na previdelnu vymenu a aj olej do prevodovky. Na slovensku som nic lacnejsie na nete nenasiel. Olej mas na druhy den doma. Citovat
Y2K Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 No ved to, ze rozdiel rysiek je podla mna tiez tak max 1 cm. Cize ja som tak 3 cm pod MIN. Dakujem za specifikaciu. Aspon uz viem co kupovat. ten total fluid ATX moze ist do serva? Ved je tam ze pre prevodovky A magnetna vicku? [upravil dne 26.1.2010 Y2K] Citovat
pastorek Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Původně zaslal: Y2K ...ten total fluid ATX moze ist do serva? Ved je tam ze pre prevodovky... Jedná sa o olej ktorý je určený i na použitie v automatických prevodovkách. Servo nieje nejak chúlostivé na druh a kvalitu oleja. Nič sa nestane keď doleješ obyčajný hydraulický olej. V princípe ide o nízku viskozitu, mazacie vlastnosti a odolnosť voči zavzdušneniu. (penivosť) Citovat
khoobo Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Původně zaslal: Y2K ten total fluid ATX moze ist do serva? Ved je tam ze pre prevodovky Splna specifikaciu Dexron II a je uvedeny myslim aj v prirucke ako doporucany olej... Ak mas lepsi zrak tak si vsimnes, ze tam je na etikete napisane \"...and power assisted steering\" [upravil dne 26/1/10 khoobo] Citovat
Y2K Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 Okis, tak dik. Hned ako to bude mozne kupim a dolejem Citovat
Y2K Odesláno 28. leden 2010 Autor Odesláno 28. leden 2010 Kupil som toto: http://www.nauto.sk/e-shop/prevodove-oleje/shell-donax-ta-1l/ To by hadam malo byt OK Citovat
khoobo Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Specifikacia vyhovuje. Takze nemal by byt problem... Citovat
Y2K Odesláno 1. duben 2010 Autor Odesláno 1. duben 2010 Je mozne ze mi zasa chyba tak asi 1 cm oleja? Citovat
Y2K Odesláno 1. duben 2010 Autor Odesláno 1. duben 2010 No hladal som, nikde nic nie je otecene, nikde som nenasiel pod autom ani len kvapku. Tak fakt netusim Citovat
Guest servisman Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 mne to prokapavalo jak je nádržka a dole je připojena hadice,vyměnil jsem za jinou svorku a byl klid tu je fotečka co mám na mysli ono taky pod autem nic ale pod nádržkou olej byl [upravil dne 1/4/10 honza406] Citovat
Guest servisman Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 sundal jsem tu jejich sponku a dal jinou,ani jsem olej nevypouštěl Citovat
Ferry Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 ja nahradil postupne vsechny svorky na hadicich serva, misto tech puvodnich jsem dal kvalitni nerezove sroubovaci a poradne dotahl Citovat
Y2K Odesláno 1. duben 2010 Autor Odesláno 1. duben 2010 Mali ste pravdu..presne ta hadica je pekne otecena. Leeen, pristup k nej nulovy Citovat
Guest servisman Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 nevím jak u tebe 3l ale u sebe jsem vyndal kastlík od řj motoru a šlo to ,však jak to vidíš na obr výše Citovat
martis Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 mne tiez stamat tiekol olej ked som dal na max tak vytiekol na min a uz netiekol,tak som mal doma druhu nadrzku a tie hadice az ku chladicu vymenil a je ok.uz je stale na max ja ked som nalial urobil som par km a zastavil auto tak mi to stekal pred pp kolesom. Citovat
jojtik Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Specifikacia Dexron II. Doporucene Total Fluide ATX alebo Esso ATF D (uz sa nerobi nahrada napr. Valvoline ATF D). Mnozstvo 1.7 L (podla knihy), osobne 1.2L. Vypnut motor, otvorit nadrzku, vliezt pod auto najst sponu na miestach kde je oznacene na obrazku, srobovakom vypacit sponu. Otacat volantom (ked su kolesa vo vzduchu ide to samozrejme lepsie) a vypumpovat vsetok olej. Zasvaknut sponu (osobne som dal kovovu, srobovaciu), naliat po max. a zase tocit volantom (odvzdusnujete, aspon 10x dolava doprava). Nastartovat, zase tocit volantom (odvzdusnujete) , doliat po max, jazdit, skontrolovat unik. Postup sa zhoduje pre vsetky auta, umiestnenie \"vypustacej spony\" by malo byt podobne. [upravil dne 2.4.2010 jojtik] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.