Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Neviete mi niekto povedat aky servo olej mam kupit a doliat?

Ten moj ma momentalne taku cerveno hnedu farbu a je ho ocividne malo.

A kolko mam doliat?

Ryska MAXIMUM je hore a pod nou je nejaka ryska ale neviem ci minumum alebo co tam je neda sa to precitat.

Tak ci tak, momentalne som tak 3 cm pod ryskou MAX.

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

...Tak ci tak, momentalne som tak 3 cm pod ryskou MAX.

:o Myslim ze rozdiel medzi Max a Min je tak 1cm aspon u mojho modelu... Inac ja pouzivam olej Total Fluide ATX. Objednaj tu: http://www.olejcentrum.sk/motorovy-olej/total

Ja u nich objednavam aj motorovy olej na previdelnu vymenu a aj olej do prevodovky. Na slovensku som nic lacnejsie na nete nenasiel. Olej mas na druhy den doma.

Odesláno

No ved to, ze rozdiel rysiek je podla mna tiez tak max 1 cm.

Cize ja som tak 3 cm pod MIN.

Dakujem za specifikaciu.

Aspon uz viem co kupovat.

ten total fluid ATX moze ist do serva?

Ved je tam ze pre prevodovky :myslim

A magnetna vicku? :myslim

[upravil dne 26.1.2010 Y2K]

Odesláno

...ten total fluid ATX moze ist do serva?

Ved je tam ze pre prevodovky...

Jedná sa o olej ktorý je určený i na použitie v automatických prevodovkách.

Servo nieje nejak chúlostivé na druh a kvalitu oleja. Nič sa nestane keď doleješ obyčajný hydraulický olej. V princípe ide o nízku viskozitu, mazacie vlastnosti a odolnosť voči zavzdušneniu. (penivosť)

Odesláno

ten total fluid ATX moze ist do serva?

Ved je tam ze pre prevodovky :myslim

Splna specifikaciu Dexron II a je uvedeny myslim aj v prirucke ako doporucany olej... :myslim

Ak mas lepsi zrak tak si vsimnes, ze tam je na etikete napisane \"...and power assisted steering\"

[upravil dne 26/1/10 khoobo]

• O 2 měsíce později...
Guest servisman
Odesláno

mne to prokapavalo jak je nádržka a dole je připojena hadice,vyměnil jsem za jinou svorku a byl klid tu je fotečka co mám na mysli ono taky pod autem nic ale pod nádržkou olej byl ;)

[upravil dne 1/4/10 honza406]

Guest servisman
Odesláno

sundal jsem tu jejich sponku a dal jinou,ani jsem olej nevypouštěl

Odesláno

ja nahradil postupne vsechny svorky na hadicich serva, misto tech puvodnich jsem dal kvalitni nerezove sroubovaci a poradne dotahl

Guest servisman
Odesláno

nevím jak u tebe 3l ale u sebe jsem vyndal kastlík od řj motoru a šlo to ,však jak to vidíš na obr výše

Odesláno

mne tiez stamat tiekol olej ked som dal na max tak vytiekol na min a uz netiekol,tak som mal doma druhu nadrzku a tie hadice az ku chladicu vymenil a je ok.uz je stale na max :) ja ked som nalial urobil som par km a zastavil auto tak mi to stekal pred pp kolesom.

Odesláno

Specifikacia Dexron II. Doporucene Total Fluide ATX alebo Esso ATF D (uz sa nerobi nahrada napr. Valvoline ATF D). Mnozstvo 1.7 L (podla knihy), osobne 1.2L. Vypnut motor, otvorit nadrzku, vliezt pod auto najst sponu na miestach kde je oznacene na obrazku, srobovakom vypacit sponu. Otacat volantom (ked su kolesa vo vzduchu ide to samozrejme lepsie) a vypumpovat vsetok olej. Zasvaknut sponu (osobne som dal kovovu, srobovaciu), naliat po max. a zase tocit volantom (odvzdusnujete, aspon 10x dolava doprava). Nastartovat, zase tocit volantom (odvzdusnujete) , doliat po max, jazdit, skontrolovat unik.

Postup sa zhoduje pre vsetky auta, umiestnenie \"vypustacej spony\" by malo byt podobne.

[upravil dne 2.4.2010 jojtik]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...